Σάββατο, Μαΐου 29

Επέστρεψε με επιτυχία σε επίσημους αγώνες το τμήμα πόλο του Ν.Ο.Α.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχουμε αναστείλει την δραστηριότητα των τμημάτων ΥΔΑΤΟΣΦAIΡΙΣΗΣ του ΝΟΑ και αυτό οφείλετε στην μη ύπαρξη προπονητή διπλωματούχου στην Κεφαλονιά αλλά και άσχημης οικονομικής κατάστασης μας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πριν σχεδόν έναν χρόνο με προπονητή τον ΡΑΠΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ διπλωματούχο και τον ΓΑΣΠΑΡΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ άρχισε να λειτούργει το τμήμα αυτό με ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ.

Λόγο της πανδημίας είχαν ανασταλεί οι αγώνες και οι προπονήσεις. Όμως στο διάστημα αυτό καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα παιδιά και όχι μόνο αλλά και να τα αυξήσουμε και να φτάσουμε την δύναμη του τμήματος σε 23 αθλητές POLO. Οι περισσότεροι είναι ηλικίας 13 ετών και μικρότεροι.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να μπορούν να συμμετέχουν σε ΠΑΝΝΕΛHΝΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥA. Με την άγρυπνη προσοχή, προετοιμασία, φροντίδα από τους προπονητές τους (άπαντες πρώην παίκτες σε κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ). Συμμετέχον στην Α ΦΑΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΠΑΙΔΩΝ που διεξήχθη στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ ΠΑΤΡΑΣ από 21/05/2021 έως 23/05/2021 αντιμετωπίζοντας πέντε ομάδες έμπυρες με αθλητές 3 και 4 χρόνια μεγαλύτερους. Οι όμιλοι ήταν:

1) Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 2)Ν.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3) Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4)Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5)Ν.Ε.ΠΑΤΡΩΝ 6)Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Κατά την συνάντηση αυτή η μικροί αθλητές  μας κατάφεραν να κρατηθούν, να αγωνιστούν, και με αξιοπρέπεια να φέρουν εις πέρας όλο το πρόγραμμα. Απεκόμισαν εμπειρία και πάθος για την επομένη αναμέτρηση τους που θα γίνει τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ που θα αφορά την ΚΑΤΗΓΟΡΑ όπου ανήκουν δηλαδή ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ.

Είμαστε ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα που εκφράζει την επαναλειτουργία του POLO της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Οι γονείς να χαίρονται γιατί τα παιδιά τους απέδειξαν δύναμη και πάθος που είχαν μέσα τους, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε προς τον όμιλο μας και επιστεφτήκατε τα παιδιά σας και μάλιστα εν’ μέσω πανδημίας.

Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο στους προπονητές ΡΑΠΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, ΓΑΣΠΑΡΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΤΡΑΥΛΟ ΠΑΝΑΓΗ. 

Πάνω σειρά από αριστερά ονόματα αθλητών και προπονητών: Προπ. Τραυλός Παναγής, Πετράτος  Παναγής, Μπούζος Αλκίνοος, Ανδρεάτος Άγγελος, προπ. Γασπαράτος Δημήτριος, προπ. Ράπτης Γρηγόριος, Στάβερης Αλέξανδρος, Δημητρόπουλος Γιάννης, Παγουλάτος Σταμάτη.

Κάτω σειρά από αριστερά: Βανδώρος Άγγελος, Κοκόσης Κωνσταντίνος, Σταθάτος Σταυρός, Στάβερης Ανδρέας, Μαρινάκης Γιώργος, Βιτωράτος Μπάμπης, Σπυράτος Γιάννης.

Από το Δ.Σ του  Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου