Πέμπτη, Μαΐου 13

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Ε.Π.Σ.Κ.Ι. την Δευτέρα 28 Ιουνίου

ΣΥΓΚΑΛEITAI

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 -6-2021 και ώρα 17:30’ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Α.Κ. / Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

α) Εκλογή γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. μαζί με τον Πρόεδρο. Σύμφωνα με το Καταστατικό(άρθρο 36 παρ.1γ), της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

β) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

γ) Διοικητικός Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

δ) Έκθεση και έγκριση οικονομικού απολογισμού 2020.

      ε) Έκθεση και έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού 2021

   στ) Προβλεπόμενες υποχρεωτικές τροποποιήσεις καταστατικού του Ν 4726/2020

      ζ) Συζήτηση και έγκριση προτάσεων που θα υποβληθούν από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τα σωματεία

       η) Άλλα θέματα

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή Δευτέρα 28-6-2021 και ώρα 18:30’ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην Γενική Συνέλευση από έναν τακτικό αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, το οποίο εκπροσωπεί και είναι υποχρεωτικά μέλος του Δ.Σ. αυτού. 

Τυχόν προτάσεις προς συζήτηση πρέπει να κατατεθούν εγγράφως ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. το αργότερο έως 18/6/2021 και ώρα 13:00’ ώστε να τεθούν προς συζήτηση στο Δ.Σ. / Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τεθούν προς συζήτηση.

Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίησή τους πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. το αργότερο προ τριών ημερών της ημέρας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσα σωματεία πληρούν τις προυποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 5 του Νόμου 4726/2020, έχουν διενεργήσει – όσα είχαν υποχρέωση- αρχαιρεσίες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες ή έχουν Διοίκηση που διορίστηκε από το Πρωτοδικείο και δεν έχουν οφειλές προς την Ε.Π.Ο, ή την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου