Δευτέρα, Μαΐου 3

Ξεκίνησε πριν λίγο το "ταξίδι" του 14χρονου Δημ. Βερούτη, ο οποίος θα κάνει το γύρο του νησιού με κανό για φιλανθρωπικό σκοπό

Πριν από λίγο, από το Φανάρι Αγίων Θεοδώρων στο Αργοστόλι, συνοδευόμενος από τους Γ. Ποταμιάνο, Γ. Λίλα και Γ. Κουρβισιάνο (Χρόνια Πολλά στους τρεις Γιώργηδες), ξεκίνησε την σπουδαία, φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσπάθεια του, ο 14χρονος Δημήτρης Βερούτης.

Οι παραπάνω, θα καλύψουν, πραγματοποιώντας τον γύρο της Κεφαλονιάς, τη σημαντική και αρκετά δύσκολη διαδρομή των 192 χιλιομέτρων με τα κανό τους, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, αλλά και την Ε.Ο.Δ. Λειβαθούς, στην οποίο ο μικρός Δημήτρης είναι μέλος.

Στην εκκίνηση παραβρέθηκαν και καταχειροκρότησαν τα τέσσερα παιδιά, αρκετοί φίλοι του Δημήτρη, εκπρόσωποι της Ε.Ο.Δ. Λειβαθούς καθώς και οι γονείς του Μαρίνα Βεργωτή και Πάκος Βερούτης, ιδιαίτερα συγκινημένοι, αλλά και περήφανοι για το παιδί τους, ενώ ο Δημήτρης πάνω από το κανό του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τα Μ.Μ.Ε. που παραβρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης.

Εμείς θα συγχαρούμε τον νεαρό Δημήτρη, την οικογένεια του, αλλά και τα και τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετέχουν, για αυτή τους την ευγενική πρωτοβουλία και θα τους ευχηθούμε Καλή επιτυχία και Καλή επιστροφή, η οποία αναμένεται σε μια εβδομάδα στον ίδιο χώρο, όπως μας είπε η κ. Βεργωτή.

Το Sportsthea, πάντα κοντά στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, παραβρέθηκε στο Φανάρι Αργοστολίου, αλλά και σε διάφορα σημεία της διαδρομής, προκειμένου να σας μεταφέρει μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, τι ακριβώς έγινε εκεί σήμερα.

Με την ευκαιρία κάνουμε έκκληση να στηριχθεί αυτή η μεγαλειώδης προσπάθεια και ο καθένας να συνεισφέρει με ότι έχει τη δύναμη σε αυτό τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης.

Οι ευχές του Βουλευτή Π. Καππάτου στον Δημ. Βερούτη:
Ο νεαρός συμπατριώτης μας Δημήτρης Βερούτης ξεκινά σήμερα την προσπάθεια περίπλου της Κεφαλονιάς με θαλάσσιο κανό.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον ίδιο, την οικογένειά του και όσους του συμπαραστέκονται ως υποστηρικτική ομάδα. Η συμβολική του ενέργεια έχει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό και η μικρή συνεισφορά του καθενός μας είναι η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια του Δημήτρη.
Στο πρόσωπο του Δημήτρη η Κεφαλονιά και η Ιθάκη αντικρίζουν εκατοντάδες άλλους συμπολίτες μας που καθημερινά προσφέρουν εξαιρετικά στην προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη συμπολιτών μας που περνάνε δύσκολα.
Καλή επιτυχία Δημήτρη!
Σε ευχαριστούμε!
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ




















































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου