Παρασκευή, Μαΐου 7

5η ημέρα στο γύρο Κεφαλονιάς.... Ξεκίνημα από Αγία Κυριακή για Παλλική


Για 5η ημέρα, σήμερα Παρασκευή 7/5, συνεχίστηκε το ταξίδι του νεαρού Δημήτρη Βερούτη και των συνοδών του Γ. Ποταμιάνου – Γ. Λίλα και Γ. Κουρβισιάνου, στη διαδρομή ο γύρος της Κεφαλονιάς, συνολικής απόστασης 192 χιλιομέτρων, με κανό για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η ομάδα ξεκίνησε από την Αγία Κυριακή, όπου είχε διανυκτερεύσει και συνεχίσε για τις πανέμορφες ακτές της Παλλικής, με νέα διανυκτέρευση αυτή την φορά τους Πετανούς, ενώ ήδη έχει καλύψει λίγο παραπάνω από τη μισή διαδρομή των 192 χιλιομέτρων.

Ο μικρός Δημήτρης, έχει εντυπωσιάσει με το πάθος και την αποφασιστικότητα του, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του και σίγουρα του αξίζουν ακόμη μια φορά πολλά συγχαρητήρια!

Να επαναλάβουμε ότι, σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και της Ε.Ο.Δ. Λειβαθούς.

Για αυτό, καλό είναι να στηρίξουμε την σπουδαία προσπάθεια των παιδιών και ιδιαίτερα του Δημήτρη, συνεισφέροντας ένα ποσό, όποιο και να είναι αυτό.

Μέχρι τώρα, έχει συγκεντρωθεί το ποσό της τάξης των 9.680,00€, και ο στόχος είναι μέχρι τον τερματισμό της προσεχούς Κυριακής να έχουν συγκεντρωθεί 15.000,00€ ή και περισσότερα!

Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας!

Δείτε εδώ λεπτομέρειες









Οι φώτο είναι από τη σελίδα των παιδιών στο f/b Paddling for Kefalonia

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου