Κυριακή, Μαΐου 16

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής και βαθμολογία playoffs Superleague1.... Έπεσε σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 16/5/2021, το πρόγραμμα της 10ης και τελευταίας  αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Superleague 1, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Νέα νίκη γοήτρου με σκορ 4-1, πέτυχε ο πρωταθλητής 2020-2021, Ολυμπιακός στο ντέρμπι του "Απ. Νικολαΐδης" επί του Παναθηναϊκού.

Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α με την Α.Ε.Κ. να αναδεικνύεται ισόπαλη του Άρη χωρίς σκορ (0-0) και να τερματίζει στην 4η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ ο αντίπαλος της στην 3η.

Τέλος, στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής στο γήπεδο της Τούμπας, ο  Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλο "2" από το ΠΑΟΚ με σκορ 1-0. οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό, με τη μεταξύ τους διαφορά να φτάνει στους -27 βαθμούς!

Πανάξιοι πρωταθλητές για 46η φορά στην ιστορία τους οι "ερυθρόλευκοι" και αυτή η μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο τα λέει όλα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Α.Ε.Κ. - Άρης  0-0

Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης  0-1

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός  1-4

Η τελική βαθμολογία

1.   Ολυμπιακός   90

2.   Π.Α.Ο.Κ.   64

3.   Άρης   61

4.   Α.Ε.Κ.   60 

5.   Παναθηναϊκός  53

6.   Αστέρας Τρίπολης 451
.........................................................

            Πρωταθλητής - Προκριματικά Chambions League
            Προκριματικά Europa Conference League  

Μετά από αυτά και σε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη, Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Chambions League και Άρης - Α.Ε.Κ. στο Europa Conference League.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης μένουν εκτός Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου