Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Μοιρασιά στο Ληξούρι..... Αστέρας - Πυλαριακός 1-1 (Εικόνες)

Με το παιχνίδι Αστέρα Ληξουρίου - Πυλαριακού, σήμερα Σάββατο απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας, η οποία φάνηκε να μην είναι τυχερή για καμία από τις δύο ομάδες, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο, όπου η έξυπνη κίνηση του Κ. Βιτωράτου και η μετατόπιση του Μανωλάτου στο κέντρο να δίνει πολύ ενέργεια στους «κυανέρυθρους».

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα ανοίξουν το σκορ στο 39’ και θα προηγηθούν 1-0 με μια εντυπωσιακή απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του νεαρού Τοζάι (θύμισε κάτι από Χατζηπαναγή για όσους τον έφτασαν).

Αυτό το 1-0 για τον Αστέρα θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι με το εις βάρος του 1-0 και στην προσπάθεια τους να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, θα μπουν πολύ δυνατά, θα έχουν την κατοχή της μπάλας και τελικά θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 61’.

Ο Γιαννάτος θα φύγει στην κόντρα από δεξιά και θα βγάλει μια ωραία σέντρα περίπου στο σημείο του πέναλτι, εκεί δεν μπορούν να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Αστέρα και ο Γ. Καλιβωκάς, αμαρκάριστος δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει τον Μαρκέτο και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του, για την ισοφάριση και το 1-1.

Αυτό το 1-1 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και η δύο ομάδες θα «μοιραστούν γκολ και βαθμούς.

Η ισοπαλία αυτή, ήταν η 2η φετινή των γηπεδούχων και τους φέρνει πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απαλλαγμένους από το άγχος του υποβιβασμού και με καινούριο στόχο ένα ακόμη καλύτερο τελικό πλασάρισμα.

Για τους φιλοξενούμενους, ήταν η 4η φετινή και τους ρίχνει στην 3η θέση της κατάταξης, μιας και η Εικοσιμία πέρασε με νίκη το σημερινό εμπόδιο των Διλινάτων.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Γ. Στοφόρο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξουρίου:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Βώρρος, Διονυσάτος, Γιακουμάτος (80’ Κούτσης), Μαρούλης Σ., Σινάι, Γαβαλάς, Shetembari (58’ Νταλάρδας), Τοζάι (90+2’ Μπορλώτος), Αναλυτής Γ., Συριάτος.

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Τουλάτος Στ., Μανωλάτος, Γονατάς, Καλιβωκάς Γ., Μιχελής (77’ Ποταμιάνος), Θωμαΐδης, Γιαννάτος, Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης, Saliaj (46’ Βασιλόπουλος).

Εικόνες από το παιχνίδι












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου