Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

"Χ" ωρίς νικητή το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου..... Εύγερος - Πρόννοι 1-1

Με το παιχνίδι μεταξύ Ευγέρου – Πρόννων, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και τις δύο ομάδες τελικά να τα «μοιράζονται» όλα!

Η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, παρουσιάστηκε χωρίς άγχος, μιας και δεν διεκδικεί πλέον κάτι από τις τοπικές διοργανώσεις, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, θα έχει την πρωτοβουλία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με καλή κυκλοφορία μπάλας θα γίνεται επικίνδυνη για την εστία του Καρβούνη.

Οι γηπεδούχοι που έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και συνολικά 6 σερί ήττες μαζί με το κύπελλο, σήμερα τουλάχιστον θα πάρουν τη 2η ισοπαλία τους και θα σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί, όμως συνεχίζουν να μη μπορούν να βρουν αντίδραση, γεγονός που έχει προβληματίσει τον Θ. Βουκελάτο, ο οποίος προσπαθεί να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του και να τους επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος, με το ωραίο ποδόσφαιρο και την πολύ καλή τους εικόνα.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το αγωνιστικό μέρος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε, ένα μέτριο ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μισό, τους φιλοξενούμενους καλύτερους στην επανάληψη να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και να ανεβαίνουν βαθμολογικά στην 5η θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι των Διλινάτων με 19 βαθμούς.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους, που χάνουν συνεχώς έδαφος, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Αστέρα Ληξουρίου και αρκετά μακριά από το στόχο!

Φάσεις και γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή θα είναι για τους γηπεδούχους στο 11' και τον Ηλιόπουλο να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, να κάνει το σουτ, τον Παπαβασιλείου να διώχνει την μπάλα και στη συνέχεια να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του και να καταλήγει κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελεί από δεξιά ο Μόκας, ο Κορσιάνος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Σπ. Κουρκουμέλης θα απομακρύνει με το κεφάλι την μπάλα, πάνω από την γραμμή του τέρματος του και θα κρατήσει το «0»!

Στο 17' ο Χασάι θα βρει τον Ρραπάι λίγο έξω από την περιοχή, αυτός με μια ωραία ενέργεια θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ένα δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Ο Σπ. Κουρκουμέλης θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας του Παπαβασιλείου, αφού στο 22' μετά το κόρνερ από αριστερά του Μόκα και την κεφαλιά του Μπούκα, θα σώσει και πάλι διώχνοντας όπως και στο 11' πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. 

Με τη συμπλήρωση 30' στο παιχνίδι, ο Κόμητας θα κάνει ένα μακρινό δυνατό σουτ που θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Καρβούνης.

Μέχρι την ολοκλήρωση του 45λέπτου δεν θα έχουμε κάτι που αξίζει να αναφερθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, χωρίς σκορ στο παιχνίδι οι ομάδες, θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι θα αποκτήσουν μια ελαφρά υπεροχή, θα πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις στην εστία του Καρβούνη.

Στο 48’ ο Κ. Στάβερης εκτελεί το φάουλ, έξω από την περιοχή και αριστερά, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας των γηπεδούχων.

Ένα νέο σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή των Πρόννων στο επόμενο λεπτό, διώχνει δύσκολα την μπάλα κόρνερ ο Καρβούνης.

Στο 66’ ωστόσο η Εύγερος θα πάρει κεφάλι στο σκορ, αφού θα προηγηθεί 1-0.

Ο Κορσιάνος συνεργάζεται ωραία με τον Ηλιόπουλο, αυτός θα δώσει μια καταπληκτική κάθετη πάσα στο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ο τελευταίος θα προχωρήσει και θα αποφύγει την έξοδο του Παπαβασιλείου, πλασάροντας στην άδεια εστία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 67’ για τους Πρόννους, όταν ο Χρ. Παπαναστασάτος θα απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι πάνω από τη γραμμή του τέρματος, στην κεφαλιά του Χασάι, ύστερα από το κόρνερ από αριστερά του Σπ. Κουρκουμέλη.

Μετά από 2’ θα έρθει και η ισοφάριση, αφού η πίεση ήταν έντονη στην περιοχή του Καρβούνη.

Ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί νέο κόρνερ από δεξιά και ο Μακρυνώρης με ένα εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο παιχνίδι.

Άτυχοι θα σταθούν οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων στο 72’, αφού ένα μακρινό καλοζυγισμένο σουτ του Κορσιάνου, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου.

Ο Παγουλάτος στο 80’ απειλεί με ένα δυνατό σουτ, όμως ο Καρβούνης που ήταν πολύ σταθερός σήμερα, θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Πρόννους να φύγουν με το τρίποντο από το Αργοστόλι, θα χαθεί στο 87’ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Κόμητα στη μικρή περιοχή, μετά το κόρνερ του Σπ. Κουρκουμέλη, να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και γκολ και την Εύγερο να βάζει τέλος στις 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα συν 2 στο κύπελλο, έστω νε αυτή την ισοπαλία!!!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Στοφόρο και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Παπαναστασάτος Χρ., Πολλάκης (88’ λ.τ. Πολλάκης), Μπούκας, Σταματέλος (65’ Θεοδωρόπουλος), Καραντινός, Τσιαμπάος, Ηλιόπουλος, Βαγγελάτος, Κορσιάνος, Μόκας (60’ Πάπα).

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Γεωργόπουλος (18’ λ.τ. Στάβερης Κ.- 81’ Παγουλάτος), Παπαδημητρόπουλος, Χασάι, Xhelaj, Κόμητας (89’ Ντούκας), Κουρκουμέλης Σπ., Μακρυνώρης, Κουρκουμέλης Χ., Ρραπάι.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου