Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Πήραν ξανά το τοπικό οι Πρόννοι με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου..... 5-0 τον Ηρακλή

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, στο τοπικό της περιοχής, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, οι γηπεδούχοι Πρόννοι δεν «χαρίστηκαν» στους αντιπάλους τους, επικράτησαν με σκορ 5-0 και τους βάζουν πολύ δύσκολα για τη συνέχεια και σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Για τους γηπεδούχους, αυτή ήταν η 6η νίκη φέτος και έτσι θα ανέβουν βαθμολογικά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ για τους φιλοξενούμενους η ήττα αυτή, ήταν η 12η!

Σε ότι είδαμε τώρα από το παιχνίδι, να επαναλάβουμε ότι το θέαμα ήταν μέτριο, οι γηπεδούχοι καλύτεροι, μετά το πρώτο γκολ είχαν την πρωτοβουλία, πίεσαν τον αντίπαλο τους και τελικά θα πετύχουν μια σημαντική, από πλευράς γοήτρου νίκη και λιγότερο βαθμολογικής.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αρκετά μέχρι να πετύχουν το 1-0 οι γηπεδούχοι, ήταν ανταγωνιστικοί χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν τον έναν, έστω βαθμό που θα ήταν από «χρυσάφι», αντίθετα θα δεχθούν πέντε γκολ, ενώ θα αγωνισθούν από το 42’ που δέχθηκαν το 2-0, με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Φούσια.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα βρουν γκολ στο 28’ και θα ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ένα γκολ που θα δώσει ψυχολογία για το υπόλοιπο διάστημα στην ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη και αργότερα με το δεύτερο γκολ που έφερε κάποιες διαμαρτυρίες και την αποβολή του Φούσια, θα γείρει οριστικά η πλάστιγγα υπέρ της!

Συγκεκριμένα, ο Κόμητας με διαγώνια πάσα θα βρει τον Al. Xhelaj αριστερά στην περιοχή και ο τελευταίος μόνος με τον Θεοδωράτο πλασάρει για το προβάδισμα και το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 42’ θα έχουμε τη φάση που θα φέρει κάποιες διαμαρτυρίες για οφσάιντ και οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0.

Ο Χασάι θα σεντράρει από δεξιά, με τον Ντούκα να βγαίνει στην κόντρα ο οποίος αφού αποφύγει τον Θεοδωράτο, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην ίδια φάση, ο Φούσιας θα διαμαρτυρηθεί στον  β’ βοηθό και θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους για το υπόλοιπο του αγώνα με «δέκα».

Το ημίχρονο στη Σκάλα θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0.

Στο δεύτερο και με το αριθμητικό τους πλεονέκτημα θα φτάσουν στο 3-0 και ουσιαστικά θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους.

Ο Γεωργόπουλος με ωραία κάθετη, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στο 56’, θα βρει τον Κόμητα μεταξύ των κεντρικών αμυντικών του Ηρακλή και ο τελευταίος με πλασέ θα νικήσει τον Σταθάτο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72’ είναι η σειρά του Ρραπάι να χρησθεί σκόρερ με ένα ωραίο τεχνικό πλασέ από τα όρια της περιοχής για το 4-0 των γηπεδούχων.

Στο 85’, οι Πρόννοι θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Τσονακαρίδη Α. από τον Ρώσση, μέσα στην περιοχή.

Εκτελεί ο ίδιος εύστοχα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του τοπικού στο 5-0!

Έτσι, οι Πρόννοι θα επανέλθουν στις νίκες, μετά από 3 αγωνιστικές και παράλληλα θα ανέβουν στην 5η θέση της κατάταξης.

Από την άλλη, ο Ηρακλής στη συνέχεια θέλει βαθμούς προκειμένου να δώσει μέχρι το τέλος τη δική του «μάχη» για την παραμονή με αντίπαλο τον Α.Ο. Ερύσσου.

Στις ωραίες στιγμές του αγώνα, η παρουσία του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή Πρόννων Μ. Xhelaj, ο οποίος έπαιξε αντίπαλος με τα δύο του παιδία τον Αλμπάν και τον Ασίντ, ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πρόννων!! Μάλιστα ο πρώτος άνοιξε το σκορ.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και  Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Ντούκας Π. (78’ Τσονακαρίδης Αρ.),  Παπαδημητρόπουλος, Χασάι, Μικελάτος (60’ Xhelaj Ar.), Xhelaj Αl., Κόμητας, Κουρκουμέλης Χ., Ρραπάι (78’ Ζαπάντης Ε.), Ντούκας Ι., Στάβερης (53’ Γεωργόπουλος), Κουρκουμέλης Κ. (60’ Τσονακαρίδης Α.).

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Θεοδωράτος (46’ Σταθάτος Γ.), Δημητράτος, Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Νικολετάτος (30’ Xhelaj E.), Ρασσιάς Γ. (46’ Πρίφτι), Φούσιας, Καμπίτσης (70’ Τότολος), Γκιάφης, Πούλος (53’ Περικλέους), Ρασσιάς Σπ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου