Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16

"Σφράγισε" και τυπικά το εισιτήριο πρόκρισης στους "4" ο Παλληξουριακός με νίκη και στη Σκάλα

Με νίκη που είναι η δεύτερη στη σειρά και 6η στη διοργάνωση φέτος, αποχώρησε το απόγευμα από την Σκάλα ο Παλληξουριακός, διατηρώντας το απόλυτο 6Χ6 στη διοργάνωση, αφού επικράτησε των γηπεδούχων Πρόννων με σκορ 3-0!

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, πίεσαν τους αντιπάλους τους, είχαν την κατοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τους παρακολουθήσουν και να είναι ανταγωνιστικοί οι γηπεδούχοι.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα καλό παιχνίδι που κέρδισε ο καλύτερος και πήρε την πρόκριση άνετα με δυο νίκες συνολικά στη σειρά, ενώ έφτασε το απόλυτο σερί του στο 6Χ6!!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, όμως η ποιότητα του αντιπάλου τους δεν τους επέτρεψε να κάνουν και πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ του αγώνα

Ο Μπράτι με πολύ ωραία κάθετη πάσα στο 11’ θα βρει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Σπ. Μαρκάτο και αυτός με ωραίο πλασέ, μέσα από την περιοχή, θα ανοίξει το σκορ 0-1 για την ομάδα του.

Ο Μπράτι στο 19’ με έναν καταπληκτικό σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου και στα δίχτυα για το 0-2.

Αυτό το 0-2 για την ομάδα του Ηλία Ζερβού θα είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου στο Δημοτικό Σκάλας.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απλά θα πιστοποιήσουν την ανωτερότητα τους πετυχαίνοντας το 0-3 με τον Πολλάκη να βγαίνει στην κόντρα και να πλασάρει τον Παπαβασιλείου εύστοχα.

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Haxhiaj θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Παπαβασιλείου, μετά από εκτέλεση φάουλ στο πρώτο 45λεπτο.

Με τη νίκη τους αυτή, που ήταν αναμενόμενη οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουρίου, θα φτάσουν στις 6 στο θεσμό σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον περιμένουν στην κλήρωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για να μάθουν, ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους στα ημιτελικά!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Γεωργόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Χασάι, Xhelaj (65’ Xhelaj A.), Κόμητας, Κουρκουμέλης Σπ. (65’ Αναγνώστης), Ζαπάντης (65’ Μικελάτος), Κουρκουμέλης Χ., Ρραπάι (46’ Τσονακαρίδης), Στάβερης Κ. (65’ Ντούκας).

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Νεστερένκο, Λούλουδας (55’ Πολλάκης), Μαρκάτος Σπ., Κουκοβίνος (55’ Λυκούδης), Γασπαρής (55’ Σπυράτος), Μπράτι (46’ Φράγκος), Αντωνάτος (55’ Πολυδωράτος), Ρεμούντης, Καράι, Haxhiaj.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου