Τρίτη, Φεβρουαρίου 22

Ευχαριστήρια επιστολή από την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας διοργάνωσε με επιτυχία προπονητική ημερίδα στίβου αναπτυξιακών ηλικιών στο δημοτικό στάδιο Ληξουρίου. Στην ημερίδα συμμετείχαν περισσότερα από 55 αγόρια και κορίτσια, από τεσσάρων ως δεκατεσσάρων ετών, τα οποία αγωνίστηκαν στους δρόμους ταχύτητας και εμποδίων, στο άλμα σε ύψος, στο άλμα σε μήκος, στη σφαιροβολία και στο παιδικό ακόντιο.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γαλέμπ Ντιουάνι, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας κ. Μαρκάτος Δημήτριος και αρκετοί γονείς και φίλοι. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, γλυκίσματα και χυμοί.

Η διοίκηση και οι προπονητές  της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Ληξουρίου για την προμήθεια του καινούργιου εξοπλισμού στίβου (στρώμα ύψους ολυμπιακών προδιαγραφών με στυλοβάτες και πήχεις, βατήρες εκκίνησης και αλμάτων, εμπόδια), καθώς επίσης και για την παραχώρηση του κοντέινερ το οποίο στεγάζει πλέον το σύλλογό μας. Το στάδιο Ληξουρίου αποτελεί μια εξαιρετική εγκατάσταση, η οποία παρέχει στα παιδιά και στους αθλητές μας τη δυνατότητα να προπονούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ  μπορεί επίσης να φιλοξενήσει  αγώνες υψηλού επιπέδου καθώς και να καλύψει τις ανάγκες αθλητών, συλλόγων και εθνικών ομάδων στην περίοδο της προετοιμασία τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε  τον κ. Όθωνα  Κουταβά και την ομάδα του για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, την κα Αριστέα Χαριτάτου για τις όμορφες  φωτογραφίες καθώς και τον υπάλληλο του σταδίου, τον «αφανή ήρωα» κ. Βαγγέλη Σπυράτο.

Τέλος, θέλουμε πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου