Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Χρήσιμα συμπεράσματα από τη φιλική νίκη του Παλληξουριακού 3-0 στη Γαστούνη

Με αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα επέστρεψε η αποστολή του Παλληξουριακού από τη Γαστούνη, μετά το πολύ δυνατό φιλικό που έδωσε εκεί χθες Σάββατο 19/2, με αντίπαλο τον τοπικό Αίαντα, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία και ούτε καν ενδιαφέρει το τεχνικό team της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Όμως, αυτό που θα κρατήσει ο Ηλίας Ζερβός και οι συνεργάτες του, που έδειχναν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι η πολύ καλή παρουσία της ομάδας του και η επίσης πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Παλληξουριακός δεν παρουσιάστηκε απλά ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με δυνατά παιχνίδια στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αλλά ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις, στέλνοντας μηνύματα για την προσεχή συμμετοχή του στα playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε τα γκολ της ομάδας μας από τη νίκη της με σκορ 3-0!!

Τα γκολ του αγώνα

Ο Αdedeji στο 1’ θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και θα δώσει για τον Γασπαρή, αυτός στον Μπράτι που θα κάνει το πλασέ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά ο Αdedeji με ωραίο πλασέ, από το ύψος της μικρής περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 60’ ο Μπράτι, μετά τον ωραίο ομαδικό συνδυασμό, θα βγει τετ α τετ και με δυνατό σουτ, από το ύψος του πέναλτι, σημειώνει το 0-2 της ομάδας του Ηλία Ζερβού.

Τέλος, στο 74’ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Γ. Πολλάκης, μετά από έξυπνη πάσα του Μαρκάτου με ωραίο τελείωμα, στην απέναντι γωνία, θα πετύχει το τελικό 0-3 στο παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι, η ομάδα μας εκτός από τα 3 γκολ, δημιούργησε και αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Παλληξουριακός: (Ηλίας Ζερβός), Brand, Νεστερένκο, Φράγκος (Λούλουδας), Χατζιάι, Πολυδωράτος (Αντωνάτος), Καράι, Λυκούδης (Μαρκάτος Σπ.), Κουκοβίνος, Γασπαρής, Μπράτι (Πολλάκης), Αdededji (Ρεμούντης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου