Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς: Παράπονα για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων

Την Κυριακή 13/2/2022 στο Παμπελοποννησιακό η ομάδας έπαιξε για την διεκδίκηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, έπειτα από την κατάκτηση της ανόδου στην B’ εθνική Δυτικής Ελλάδος για το πρωτάθλημα της ΕΦΟεπΑ.

Στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε την ομάδα ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 2ου  ομίλου στην κανονική διάρκεια.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σκορ κάτω από απαράδεκτες συνθήκες καθώς οι αθλητές μας και ο προπονητής κατά την διάρκεια του αγώνα  δέχτηκαν μπουλινγκ.

Μάλιστα στον πρώτο αγώνα όπου και χάθηκε από τον αθλητή μας Χατζηκυριάκο με σκορ 3-2 και 14-12 στο 4Ο σετ διαπιστώθηκε ότι αντίπαλος έπαιζε με αντικανονική ρακέτα από την αρχή καθώς  δεν είχε γίνει ο αντίστοιχος έλεγχος από τους διαιτητές κάτι που έγινε με τις δικές μας ρακέτες.

Στο τέλος του αγώνα ο Αρχηγός μας υπέβαλε ένσταση.

Στην συνέχεια  αγωνιστήκαμε με την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που είχε τερματίσει στην 1η θέση του β ομίλου, την οποία και κερδίσαμε με 3-2.

Στον τελικό έπαιξε η ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ και νικητής αναδείχθηκε η ομάδα που στον όμιλο μας, στην κανονική περίοδο τερμάτισε 2η με σκορ 3-2.

Δεν έγιναν απονομές καθώς πρέπει να εκδικαστεί η ένσταση μας.

Επόμενος αγώνας το Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου παίζουν όλες οι κατηγορίες μαζί (Α’ τοπικό, Β’ εθνική, Α2 και Α1 ).

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας για πρώτη φόρα, με την ομάδα ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ ομάδα της β’ εθνικής ημερομηνία θα ανακοινωθεί της επόμενες ημέρες.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. Α.Σ.Ε.Α. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου