Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

Παλληξουριακό - Σάμη και Εικοσιμία - Διλινάτα έβγαλε η κληρωτίδα των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και σε πολύ όμορφο κλίμα, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο Αργοστόλι, η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου, με την παρουσία εκπροσώπων των τριών εκ των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στην 3η σειρά του θεσμού, προπονητών, ποδοσφαιριστών και τοπικών Μ.Μ.Ε..

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της διοργανώτριας κ. Γεράσιμος Καραντινός.

Στην αίθουσα διακρίναμε, τους εκπροσώπους, Διλινάτων κ. Φ. Κουνάδη, Παλληξουριακού τους κ.κ. Π. Κονταρίνη - Αντ. Παρίση και της Εικοσιμίας τον προπονητή Τ. Παπαθεοδωρόπουλο με τους ποδοσφαιριστές Α. Μπούσι, Ελ. Καραγιαννάκη και Π. Στεφανάτο, ενώ την τελευταία στιγμή ένα πρόβλημα εμπόδισε τον εκπρόσωπο του Α.Ο. Σάμης κ. Βαγγ. Μιχαλάτο να παραβρεθεί στην διαδικασία.

Στην αίθουσα, παραβρέθηκε για ακόμη μια φορά και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θέμης Βαλσαμής, ο οποίος βοήθησε τον πρόεδρο της επιτροπής στην διαδικασία, ενώ έδωσε τις ανάλογες διευκρινήσεις στους παρευρισκόμενους και οι οποίες έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της σειράς, όπως και για τη διαδικασία που ακολούθησε.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 4 ομάδες που είχαν προκριθεί από την προημιτελική σειρά και ήταν οι παρακάτω:

Α.Ο. Διλινάτα

Α.Ο. Εικοσιμίας

Α.Ο. Παλληξουριακός

Α.Ο. Σάμης

Το αποτέλεσμα, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό ή κακό, αφού οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ικανές και βρίσκονται επάξια στις «4» καλύτερες του θεσμού!

Έτσι, μέσα από διπλούς αγώνες θα διεκδικήσουν τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στο μεγάλο τελικό, στη μεγάλη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Η κληρωτίδα λοιπόν έδωσε το παρακάτω αποτέλεσμα:

1οι αγώνες 2/3/2022

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Σάμης

Σύμφωνα με την ενημέρωση του πρόεδρου της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της διοργανώτριας, οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 και οι επαναληπτικοί την επόμενη, επίσης Τετάρτη 9/3/2022.

Υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας μόνο στα παιχνίδια Εικοσιμίας - Διλινάτων κατά μια ημέρα αργότερα, εφ' όσον η Ε.Π.Ο. ορίσει την ίδια ημερομηνία αγώνες μικτών, μιας και η Εικοσιμία αποτελεί κατά κύριο λόγο τη βάση τους.

Επίσης έγινε και η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού, ο οποίος εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και αυτός θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Παλληξουριακού - Σάμης.

Να ευχηθούμε στις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά καλή επιτυχία, όλα να κυλήσουν ομαλά και να χαρούν τις στιγμές, μέσα σε αυτές τις σπουδαίες αναμετρήσεις, σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε ωραίους αγώνες και στους δύο ημιτελικούς!

Παρακάτω φώτο από την κλήρωση





























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου