Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Σημαντική νίκη για τον Αστέρα 3-2 τα Διλινάτα και ανέβηκαν βαθμολογικά (Εικόνες)

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Αστέρας που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ βελτιωμένος, θα επικρατήσει στην αναμέτρηση του με τα Διλινάτα με σκορ 3-2

Σε γενικές γραμμές η νίκη της ομάδας του Σάκη Αναλυτή, ήταν δίκαιη, απέναντι σε μια πολύ δυνατή, αλλά και με αρκετές απουσίες ομάδα, όπως είναι τα Διλινάτα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο, όπου θα προηγηθούν 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο και φυσικά με την είσοδο του Χρ. Τζωρτζάτου ο οποίος, με την εμπειρία του έδωσε ηρεμία στην ομάδα, έβαλε την μπάλα κάτω και την έκανε πολύ επικίνδυνη.

Με τη νίκη τους αυτή, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν ισόβαθμοι της Ευγέρου στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, αφού και εκείνοι πήραν το τρίποντο στο τοπικό με τον Ηρακλή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα υποχωρήσουν στη 8η.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 33’ ο Γ. Αναλυτής θα κλέψει την μπάλα από τους φιλοξενούμενους, θα δώσει στον Τοζάι, ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή, όπου θα ανατραπεί από τον Ζαμπαύτη και θα υποδειχθεί πέναλτι από τον διαιτητή κ. Χρηστάτο.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος, που είναι εύστοχος ξεγελώντας τον Μαγδαληνό, στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία και στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ 1-0.

Στο 37’ μάλιστα θα πετύχουν και το 2-0, αφού ο Συριάτος μετά από διπλό αμυντικό λάθος θα κερδίσει την μπάλα, θα βγει στην κόντρα και απέναντι από τον Μαγδαληνό πλασάρει για να την στείλει στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Αυτό το 2-0 θα μείνει μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων 45’ που οι ομάδες θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ενισχυμένοι με την εμπειρία του Χρ. Τζωρτζάτου θα ισορροπήσουν και θα είναι αυτοί πλέον που πατάνε καλύτερα γήπεδο.

Έτσι, στο 68’ θα μειώσουν σε 2-1 με τον Διον. Τζωρτζάτο, ύστερα από το διώξιμο των αμυντικών της ομάδας του, θα κερδίσει την μπάλα και με ωραία ενέργεια και σουτ στο «Γ» της εστίας του Μαρκέτου, θα την στείλει στα δίχτυα και θα ξαναβάλει την ομάδα του στο «κόλπο».

Όμως, στο 81’ ο διακριθείς Τοζάι θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά, με την μπάλα να παίρνει πορεία για τα δίχτυα, όμως ο Γαβαλάς θα του «κλέψει» τη δόξα, αφού πάνω στη γραμμή, απλά θα την σπρώξει με το κεφάλι στα δίχτυα για το 3-1 και κάπου εκεί «κλειδώνει» μια σημαντική νίκη για την ομάδα του, αφού το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γ. Τόγια, ήταν να μειώσει στο 90’ σε 3-2.

Συγκεκριμένα, ο Τσιλιμιδός μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, όπου θα ανατραπεί από το νεαρό Βώρρο και θα υποδειχθεί πέναλτι για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Εκτελεί εύστοχα ο Αλ. Πολλάτος και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την ωραία προσπάθεια του Μαρκέτου που την βρήκε, πριν καταλήξει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 3-2.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα έχουμε τίποτε το αξιόλογο και ο Αστέρας συνεχίζοντας την πολύ καλή του παρουσία τον τελευταίο καιρό, θα πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, κυρίως για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Τα Διλινάτα, προσπάθησαν, είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες, όμως έφυγαν με άδεια χέρια από το Ληξούρι και έμειναν περισσότερο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα!

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Βώρρος, Διονυσάτος, Γιακουμάτος (88’ Κούτσης), Μαρούλης Σ., Σινάι, Γαβαλάς, Συριάτος, Τοζάι (84’ Μπουρλώτος), Αναλυτής Γ., Αναλυτής Δ. (50’ Δημητρίου).

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας),  Μαγδαληνός, Στεφανάτος, Δρόσος (46’ Τζωρτζάτος Χρ.), Φωκάς, Ζαμπαύτης (46’ Πολλάτος Αλ.), Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Φ., Τσιλιμιδός, Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος Αλ..

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι



























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου