Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

Στην τριάδα της κορυφής η Σάμη 3-1 την Εύγερο στον Καραβόμυλο

Ούτε στον Καραβόμυλο κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό της σερί, μιας και έχει 5 αγωνιστικές να πανηγυρίσει κάποια νίκη η Εύγερος (4 ήττες – 1 ισοπαλία), γνωρίζοντας την ήττα από την πολύ αξιόλογη φέτος Σάμη, με σκορ 3-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρακολουθήσαμε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι και τους γηπεδούχους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να παίρνουν εντέλει μια δίκαιη και σχετικά εύκολη νίκη.

Μια νίκη που είναι 8η στην διοργάνωση και τους φέρνει στη 3η θέση της κατάταξης, ισόβαθμους της Εικοσιμίας με 27 βαθμούς.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι για ακόμη μία αγωνιστική, δεν καταφέρνουν να πανηγυρίσουν ένα τρίποντο, με αποτέλεσμα να παραμένουν "κολλημένοι" στην 8η θέση!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 20’ με ωραία κεφαλιά στο α’ δοκάρι του Ι. Αμούργη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Δ. Βιτωράτου.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 33’. Ο Χρ. Παπαναστασάτος εκτελεί το πλάγιο για τον Ηλιόπουλο, αυτός με ωραία ενέργεια στην περιοχή, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ, θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Φλαμιάτο, που στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-1.

Αυτό το 1-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 66’ οι γηπεδούχοι, που θα μπουν πολύ δυνατά, θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα, αφού ο Δ. Βιτωράτος με ένα δυνατό σουτ, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά, μετά την πάσα του Κ. Μωραΐτη, θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Καρβούνη για το προσπέρασμα και το 2-1 στο παιχνίδι. Ήταν ένα υπέροχο γκολ από το νεαρό επιθετικό της Σάμης.

Μετά από 4’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1, μετά από ωραίο συνδυασμό Κ. Μωραϊτη – Μετάι και κάθετη πάσα του τελευταίου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων στον Δ. Βιτωράτο, ο οποίος απέναντι από τον Καρβούνη πλασάρει εύστοχα στη δεξιά του γωνία, στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα.

Εδώ, να αναφέρουμε ότι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δυο δοκάρια των γηπεδούχων σε σουτ των Δ. Βιτωράτου – Καψογιώργη.

Έτσι, η συνάντηση στον Καραβόμυλο θα ολοκληρωθεί με νικητή τον γηπεδούχο Α.Ο. Σάμης. Μια νίκη που τον φέρνει στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμο της Εικοσιμίας.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στην 8η και θα περιμένουν κάποιο άλλο παιχνίδι, όπου θα αναζητήσουν την επόμενη νίκη τους!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Στοφόρο και  Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Καβαλλιεράτος, Μετάι (85’ Σπυράτος), Μωραΐτης Κ., Ζησιμάτος, Σοφιανός,  Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι. ( 65’ Δελαπόρτας).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Παπαναστασάτος Χρ. ( 55’ λ.τ. Κρούσσος), Πολλάκης (20’ Μοσχολούρης), Μπούκας, Καραντινός, Σταματέλος (70’ Ταβιανάτος), Τσιαμπάος, Ηλιόπουλος, Πάπα, Κορσιάνος (70’ Μπεκίρι), Μόκας.

* Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου