Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Πέρασε από την Έρυσσο με ανατροπή 4-1 η Σάμη

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος», για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, ο Α.Ο. Σάμης θα επικρατήσει του τοπικού Α.Ο. Ερύσσου με σκορ 4-1 και θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.

Η ομάδα του Α. Σιμάτου θα προηγηθεί στο σκορ 1-0, το οποίο θα διατηρήσει μέχρι το 59’. Από εκεί και πέρα θα δεχθεί 4 τέρματα από τους φιλοξενούμενους, που ήταν πολύ πιο παραγωγικοί και θα πάρουν μια σημαντική νίκη για τον στόχο, που είναι η όσο το δυνατό ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, μετά και από αυτή την ήττα, η οποία ήταν η 9η τη φετινή χρονιά,  κινδυνεύουν πλέον σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στους «μεγάλους», αφού βρίσκονται 2 βαθμούς πάνω από τον Ηρακλή Πρόννων και την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού!

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι στο "Στ. Βασιλάτος" ήταν μέτριο, τους φιλοξενούμενους καλύτερους να έχουν την κατοχή και τελικά να παίρνουν μια εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη με σκορ 4-1, στο β’ ημίχρονο με τις αλλαγές του Β. Μιχαλάτου να βοηθάνε πολύ σε αυτό!

Επίσης, η Σάμη χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά από την Κ-16!

Τα γκολ του αγώνα

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 9’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 μετά από ωραία ενέργεια και σουτ, μέσα από την περιοχή του Rexha P..

Αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα είναι και το σκορ για τα πρώτα 45’ στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν ρυθμό και έχοντας την κατοχή της μπάλας θα δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Μπαϊράμι και θα πετύχουν 4 τέρματα.

Στο 59’ ο Ζησιμάτος, μετά από ωραία προσπάθεια από αριστερά, θα βγάλει στην περιοχή για τον Δ. Βιτωράτο και αυτός με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαϊράμι, για την ισοφάριση και το 1-1 της ομάδας του.

Το 1-2 στο 63’ θα είναι οικογενειακή υπόθεση των αδελφών Βιτωράτου.

Ο Διονύσης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Κώστας με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή.

Σειρά του Ι. Αμούργη να πετύχει το 1-3 στο 68’ με σουτ στην επαναφορά της μπάλας, μετά την κόντρα στα σώματα των αμυντικών στο σουτ του Ζησιμάτου.

Στο 88’ ο νεαρός Δελαπόρτας, μετά την ωραία ατομική ενέργεια, θα πασάρει στην περιοχή, περίπου στο σημείο του πέναλτι στον Δ. Βιτωράτο, ο οποίος θα πλασάρει εύστοχα, γράφοντας το τελικό 1-4 και παράλληλα πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Επίσης, να σημειώσουμε το δοκάρι του Δ. Βιτωράτου στο 79’ του αγώνα.

Με τη νίκη τους αυτή οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στην 4η θέση μειώνοντας στον 1 βαθμό τη διαφορά από το 3ο Πυλαριακό, ενώ οι γηπεδούχοι στην 10η και μόλις 2 βαθμούς από την "κόκκινη" γραμμή!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλάτο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Μπαϊράμι, Καββαδίας Γ. (65’ Καρούσος), Βασιλάτος, Πατρίκιος, Ταβάνι,  Κάκιας (50’ Rexha R.), Τζωρτζάτος (80’ Mani), Παπαλεξάτος,  Καραχρήστος, Παππάς Rexha P. (65’ Σπυρόπουλος).

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Σπυράτος (46’ Βιτωράτος Δ.), Πολυχρονάτος, Παπαδημάτος, Καβαλλιεράτος, Μετάι, Ζησιμάτος, Μιχαλάτος (46’ Βιτωράτος Κ.), Σοφιανός (85’ Φιλιππάτος),  Μινέτος (70’ Δελαπόρτας), Αμούργης Ι. (85’ Κλαουδάτος).

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι 

με το φακό του φίλου Δ. Καραχρήστου

























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου