Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Άμεση επιστροφή στις νίκες η Εικοσιμία..... 0-2 στο Ληξούρι τον Αστέρα (Εικόνες)

Με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στην δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη του στο «Α.Ο. Παλληξουριακός», θα αποχωρήσει από το Ληξούρι ο Α.Ο. Εικοσιμίας, αφού στα πλαίσια της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα επιβληθεί νωρίς το απόγευμα του γηπεδούχου Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 0-2.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, μετά την ήττα της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο, στο ντέρμπι με τον Παλληξουριακό 1-0, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, όχι μόνο να πάρει το τρίποντο, αλλά να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού που ήταν μέτριο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και καλή κυκλοφορία μπάλας, τους γηπεδούχους να αντιδρούν μετά το 0-2 και να δημιουργούν κανά δυο ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ με στόχο να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε αυτή την αγωνιστική να αλλάξουν την κατάσταση και θα δεχθούν την τρίτη φετινή τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες, γεγονός που τους φέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Σίγουρα είχαν και συνεχίζουν να έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, όμως χρειάζεται πλέον να κυνηγούν βαθμούς, πριν χάσουν πολύτιμο έδαφος και την επαφή τους με την «πράσινη» γραμμή, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους!

Τα γκολ

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ και τις δύο ομάδες ισόπαλες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, άνοιξε περισσότερο ο ρυθμός και την Εικοσιμία να πετυχαίνει δυο γκολ.

Στο 48' ο Τανουσάι εκτελεί το φάουλ από αριστερά με την μπάλα να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή στο β' δοκάρι, εκεί που ο Κ. Κουμαριώτης θα κάνει την κεφαλιά πάσα στον Ντ. Ντουκάι και αυτός με ένα καταπληκτικό γυριστό θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκέτου για το 0-1 της ομάδας του.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80' οι φιλοξενούμενοι θα "κλειδώσουν" μια σημαντική νίκη, με το δεύτερο γκολ που θα πετύχουν.

Ήταν μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μάθιου θα παίξει για τον Ντ. Ντουκάι, αυτός θα γυρίσει στον Τανουσάι και ο τελευταίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής θα παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Μαρκέτου, πετυχαίνοντας το 0-2 της ομάδας του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου.

Η αντίδραση που θα βγάλουν οι γηπεδούχοι θα φέρει ένα δοκάρι στο 84' με την κεφαλιά του Πατρίκιου, ύστερα από το κόρνερ του Μαρούλη, την μπάλα να κυλάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.

Η Εικοσιμία ανέβασε και πάλι την πίεση, έφερε το ματς εκει που ήθελε και τελικά θα πάρει μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό. 

Το 0-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης και πλέον μετά και την 3η του ήττα, τον Αστέρα στη συνέχεια να θέλει επειγόντως βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Γ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Αντωνιάδης.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Πατρίκιος, Αδηλίνης, Σπυράτος, Γιακουμάτος (55’ Κούτσης), Γαβαλάς, Αναλυτής , Shtebari, Λυκούδης (46’ Κουρούκλης), Παπαδάτος (85’ Δελαπόρτας),  Μαρούλης Γ..

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Φουρνιέ, Βαλεντής, Τζάκης, Ντουκάι Ντ., Καραγιάννης, Καμπανός (85’ Αποστόλου), Χοτζάι (70’ Μπούτρος), Καπλάνι (46’ Τανουσάι), Φίλιππας.

Παρακάτω φωτο από τον σημερινό αγώνα
















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου