Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Ο Παλληξουριακός το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς 1-0 την Εικοσιμία

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Παλληξουριακός θα είναι ο νικητής, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου θα επικρατήσει με ένα γκολ στο 80’ της Εικοσιμίας και παράλληλα θα πετύχει το 2Χ2.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οι καιρικές συνθήκες (πολύ δυνατός αέρας) δεν ευνόησαν να παίξουν οι δύο ομάδες το ποδόσφαιρο που ξέρουν και μπορούν.

Αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά φάουλ και αγωνία μέχρι το τέλος.

Έτσι, η νίκη με σκορ 1-0 θα γύρει στην πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι θα συνεχίσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα χωρίς συγκατοίκηση πλέον.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 2’ σε λάθος διώξιμο των αμυντικών των φιλοξενουμένων, η μπάλα θα φτάσει στον Λεπενιώτη, ο οποίος στην προσπάθεια του να κρεμάσει τον Mαυρίδη θα στείλει την μπάλα άουτ.

20' ο Ντ.Ντουκάι θα αστοχήσει σε ωραίο διαγώνιο σουτ, από πλάγια στην περιοχή. 

Στο 37’ ο Κουρτελέσης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Κρίστο θα πιάσει την κεφαλιά με πορεία της μπάλας τα δίχτυα, όμως θα διώξουν οι αμυντικοί της Εικοσιμίας πάνω στην γραμμή διατηρώντας το 0-0 στο ντέρμπι.

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λέπτου, ο Κρίστο θα βγάλει ωραία σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο Κουρτελέσης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μαυρίδη.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα, ενώ ο αέρας δεν άφηνε τις ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και έτσι όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε ένα φινάλε με πολύ αγωνία, όπως και έγινε.

Ο Μαυρίδης θα κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο 70’ σε δυνατό σουτ του Μπράτι, μετά την πάσα του Λεπενιώτη.

Ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια στο 77’ θα σώσει την εστία του στο σουτ, βολ πλανέ στην κίνηση του Ντ. Ντουκάι από καλή θέση.

Και στο 80’ είναι η χρονική στιγμή στο παιχνίδι που κρίθηκε το ντέρμπι και τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν το γκολ και το 1-0.

«Χρυσός» σκόρερ ο Μ. Μπράτι με μια πολύ όμορφη απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του Μαυρίδη που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Χωρίς κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία θα ολοκληρωθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται από νωρίς στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με το απόλυτο 2Χ2.

Η Εικοσιμία ήταν πολύ ανταγωνιστική, έδωσε μάχη και παραλίγο να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άγιο Αντώνη.

Απλά να αναφέρουμε ότι η Εικοσιμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με «9» λόγω αποβολών του Σπ. Αποστολάτου στο 88’ και Σπ. Κονόμη στο 90+4’.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος (60’ Μαλλιώρης), Λούζι, Λυκούδης (66’ Κουκοβίνος), Κουρτελέσης, Λεπενιώτης (89’ Γαλανός), Μπράτι, Χατζιάι, Κρίστο (60’ Σπυράτος), Συριάτος, Καράι.

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Τζάκης, Φουρνιέ, Βαλεντής (55’ Κονόμη), Ντουκάι Ντ. (75’ Αποστόλου), Αποστολάτος, Καραγιάννης, Μπούσι, Καμπανός, Χοτζάι, Καπλάνι (55’ Φίλιππας).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου