Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Το Σαββατοκύριακο η 4η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Με την 4η αγωνιστική  η συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27/11/2022

Αγωνιστικά τώρα, θα διεξαχθούν συνολικά 4 παιχνίδια.

Τo ένα αύριο Σάββατο 26/11, στο  Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τα υπόλοιπα τρία του προγράμματος την Κυριακή 27/11 σε Αργοστόλι - Σκάλα και Ληξούρι.

Είναι μια αγωνιστική που μπορεί να λείπει το μεγάλο παιχνίδι, εξαιρούμενου αυτού της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και τον παράγοντα έκπληξη.
Κατά τα άλλα, όπως είπαμε παραπάνω, ξεχωρίζει το παιχνίδι: Ευγέρου - Πυλαριακού για πολλούς λόγους.
Από ότι, παρατηρούμε στο πρόγραμμα, η 4η αγωνιστική φυσιολογικά αναμένεται ότι, θα είναι στην συντριπτική της πλειοψηφία, ημέρα γηπεδούχων!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Π.Α.Ο. Εύγερος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 26-11-2022  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Θωμάς

Βασίλης

Χρηστάτος Σπ.

Καραΐσκος Απ.

2.

Κυριακή  27-11-2022  ώρα:15:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Σάμης

Βουτσινάς

Άγγελος

Θωμάς Β.

Κομητόπουλος Π.

3.

Κυριακή  27-11-2022  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Κατερέλος Ε.

Χαρίση Κ.

4.

Κυριακή  27-11-2022  ώρα:15:00

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μενεγάτος Ε.

.....................

 

         

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Σάββατο  26/11/2022

Με μοναδικό στόχο το 3Χ3, θα παραταχθούν τα Διλινάτα κόντρα στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Η ομάδα του "μεγάλου χωριού", στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια που αγωνίστηκε, διατηρεί το απόλυτο με ισάριθμες νίκες.

Βρίσκεται μέσα στους στόχους της και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να είναι σε απόσταση τέτοια που την μεθεπόμενη αγωνιστική και εφόσον τότε ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο των Πρόννων, να βρεθεί στην κορυφή, αφού ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός θα έχει το ρεπό του και έτσι, θα συγκατοικοίσει μαζί του. Πιθανών και με κάποιες άλλες ομάδες.

Τα Διλινάτα προέρχονται από μια πολύ σημαντική, εκτός έδρας νίκη στην Σκάλα, με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων και σκορ 1-0.

Από την άλλη οι "πράσινοι", που την περασμένη εμβόλιμη αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους, με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία, θέλουν βαθμούς και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να επιλέγουν αντίπαλο. Έτσι όσο δύσκολο και αν φαντάζει θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα καλύτερο και ποιοτικό αντίπαλο.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, οι τυπικά γηπεδούχοι είναι το φαβορί και αποφασισμένοι να προσθέσουν ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογική συγκομιδή τους, πετυχαίνοντας το 3Χ3.

Το περιμένουμε ανοικτό και φυσικά, λόγω ποιότητας, επιθετικό από την ομάδα του Γ. Τόγια, το οποίο μπορεί να μας προσφέρει γκολ και θέαμα.

Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να έχουν να χάσουν τίποτε, θα παλέψουν για μια αξιόλογη παρουσία και αν στην πορεία μπορέσουν, γιατί όχι και το κάτι παραπάνω.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Απ. Καραΐσκο.

         

Κυριακή  27/11/2022

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα Κυριακή 27/11, όπου στο Δημοτικό Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη,  ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο 3Χ3 Α.Ο. Παλληξουριακός θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Σάμης, σε ένα παιχνίδι που θέλει το τρίποντο για να τον διατηρήσει στην κορυφή με το +3 από τις δεύτερες ομάδες που ακολουθούν, μιας και την επόμενη αγωνιστική είναι η σειρά του για να πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Οι "ερυθρόλευκοι", με μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί και για το φετινό νταμπλ και το έχουν δείξει με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, μέχρι σήμερα.

Την προηγούμενη αγωνιστική τρίτωσε το "καλό", στους φετινούς αγώνες στην διοργάνωση, με μια πολύ σημαντική νίκη στα Μακρυώτικα επί του δυνατού και πάντα υπολογίσιμου Πυλαριακού με σκορ 3-0!

Από την αντίθετη πλευρά, η Σάμη με αρκετά σκαμπανεβάσματα στα παιχνίδια της, έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς με αποκορύφωμα την τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική με την ήττα στην έδρα της, από την πολύ καλή φετινή Εύγερο με σκορ 2-1.

Σίγουρα έχει προοπτικές να το διορθώσει.

Στο Ληξούρι, περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους έτοιμους να διευρύνουν το σερί τους, συνεχίζοντας στην κορυφή με "μαξιλαράκι" ασφαλείας τους +3 βαθμούς, από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, μιας και όπως προαναφέραμε, ακολουθεί το ρεπό τους.

Οι φιλοξενούμενοι, με μία νίκη και δύο ήττες μέχρι τώρα στη διοργάνωση, στο Ληξούρι απέναντι από τον πολύ δυνατό αντίπαλο, σίγουρα έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Όμως, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τους τα παιχνίδια, θα το παλέψουν, χωρίς σκοπιμότητες και ότι, καλύτερο προκύψει θα είναι από "χρυσάφι"

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Π. Κομητόπουλο.

         

Το σημαντικότερο, ίσως παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, διεξάγεται την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα στον Α.Ο. Εικοσιμίας και τον Πυλαριακό.

Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Οι γηπεδούχοι, για να συνεχίσουν τις επιτυχίες και να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι να μη μείνουν περισσότερο πίσω και χαθεί πολύτιμο έδαφος, αφού το ξεκίνημα τους και στα τρία παιχνίδια της σεζόν δεν το επιτρέπουν.

Η ομάδα της Λειβαθούς, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετράει δύο νίκες και μία ήττα, ενώ αυτή της Πυλάρου δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα. Το γιατί το εξηγήσαμε παραπάνω.

Η Εικοσιμία, μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια πολύ καλή, νεανική και ποιοτική ομάδα, που μπορεί να διεκδικήσει από οποιονδήποτε αντίπαλο τους τρεις βαθμούς.

Όμως και ο Πυλαριακός διαθέτει μια αρκετά καλή ομάδα, που όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο δεν της πάει φέτος τίποτε αγωνιστικά, ενώ ένας ακόμη αρνητικός παράγοντας είναι η κακή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα, από τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη, 2-0 με τον ουραγό Αστέρα στο Ληξούρι. Αντίθετα, αυτή του Κ. Βιτωράτου, από εντός έδρας ήττα 3-0 με τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.

Με τους γηπεδούχους πιο μπροστά στα προγνωστικά, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με δυνατές "μονομαχίες" στον αγωνιστικό χώρο και προπάντων ωραίο θέαμα

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Τέλος, την ίδια επίσης ώρα στο Δημοτικό Σκάλας, στο τελευταίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, ο τοπικός Α.Ο. Πρόννων, φιλοξενεί τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αστέρα Ληξουρίου.

Οι γηπεδούχοι, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης στα πλαίσια της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής από τα Διλινάτα, δεν έχουν περιθώρια άλλης "χασούρας", ιδιαίτερα στην έδρα τους και με αντίπαλο των ουραγό του πρωταθλήματος, θα παραταχθούν με στόχο το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς, προκειμένου η ομάδα τους να επανέλθει στις επιτυχίες και στην κανονικότητα.

Σίγουρα, η ψυχολογία δεν μπορεί είναι στα πάνω της, όμως διαθέτουν την ικανότητα και την εμπειρία να επιστρέψουν και να παραμείνουν στους φετινούς στόχους τους.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, με ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα και τρεις συνεχόμενες ήττες, σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν μπορεί παρά να παραταχθούν με μοναδικό στόχο να συνδυάσουν την επιστροφή τους στο Ληξούρι με μένα θετικό αποτέλεσμα.

Μια πολύ δύσκολη θα λέγαμε φιλοδοξία, αφού ο αντίπαλος τους είναι πιο ποιοτικός, όμως είναι σίγουρο ότι θα το παλέψουν και δεν αποκλείεται τίποτε.

Στη Σκάλα, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και τις ομάδες να ρίχνουν πολύ το βάρος στο επιθετικό κομμάτι του, γεγονός που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ και γιατί όχι και θέαμα.

Οι γηπεδούχοι, φαίνεται ότι είναι το φαβορί για το τρίποντο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και εύκολο, εφόσον δεν προσεχθεί ιδιαίτερα η ομάδα του Σ. Αναλυτή.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθό τον κ.κ. Ε. Μενεγάτο (δεν υπάρχει 3αδα)!

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

9

3

3

0

0

10 - 00

2.

Α.Ο. Διλινάτα

6

2

2

0

0

06 - 00

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

6

3

2

0

1

07 - 04

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος

6

3

2

0

1

09 - 07

5.

Α.Ο. Σάμης

3

3

1

0

2

06 - 07

6.

Α.Ο. Πρόννοι

3

2

1

0

1

06 - 03

7.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

1

3

0

1

2

03 - 08

8.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

2

0

1

1

02 - 06

9.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

0

3

0

0

2

00 - 13

         

Η επόμενη (5η αγωνιστική)
(3-4/12/2022)

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Πρόννοι

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Διλινάτα

3.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

4.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

-

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου