Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Η Pre game της αυριανής 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Εμβόλιμη η αγωνιστική την Τετάρτη 23/11 του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2022-2023

Με την εμβόλιμη 3η αγωνιστική  και ενδιαφέροντες αγώνες η συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, αύριο Τετάρτη 23/11/2022

Αγωνιστικά τώρα, θα διεξαχθούν συνολικά 4 παιχνίδια.

Και τα  τέσσερα αύριο Τετάρτη, σε Καραβόμυλο - Μακρυώτικα - Σκάλα και Ληξούρι.

Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική με αρκετά σημαντικά παιχνίδια και στα 4 γήπεδα.
Κατά τα άλλα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Πυλαριακού - Παλληξουριακού, Πρόννων - Διλινάτων και Σάμης - Ευγέρου.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων 

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 23-11-2022  ώρα:15:15

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Εύγερος

Θωμάς

Βασίλης

Χαρίση Κ.

-------------

2.

Τετάρτη 23-11-2022  ώρα:15:15

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Πυλαριακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

Βουτσινάς

Άγγελος

Κομητόπουλος Π.

Μπαζάρογλου Π.

3.

Τετάρτη 23-11-2022  ώρα:15:15

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα

Χατζηγεωργίου

Νικόλαος

Μενεγάτος Ε.

----------------

4.

Τετάρτη 23-11-2022  ώρα:15:15

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Εικοσιμίας

Λουκέρης

Γεώργιος

Κατερέλος Ε.

Αντωνιάδης Ν.

         

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική

Τετάρτη 23/11/2022

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάμη - Εύγερο, στις 3 και 15 το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβομύλου, θα κάνει αυλαία η 3η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο αντίπαλοι θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν τις επιτυχίες, μετά τις βαριές ήττες της πρεμιέρας και τις πειστικές νίκες τους στη συνέχεια για την 2η αγωνιστική την περασμένη Κυριακή με σκορ 4-0 οι γηπεδούχοι στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και 5-1 οι φιλοξενούμενοι, τον Πυλαριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Κοινή διαδρομή φέτος στην αρχή της νέας περιόδου για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, τόσο σε ήττες όσο σε νίκες και γκολ.

Σημαντικό λοιπόν το παιχνίδι, αφού ο νικητής θα συνεχίσει στα ψηλά "πατώματα" αντίθετα ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 3η φορά μεταξύ τους φέτος. Οι πρώτες δύο ήταν για τον θεσμό της 1ης φάσης του του τοπικού κυπέλλου, όπου οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης και συνεχίζουν, αρχικά επικρατώντας στον Καραβόμυλο 2-1 και στη συνέχεια με την ισοπαλία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σκορ 1-1. Μια ισοπαλία που τους χάρισε την πρόκριση, όπως προαναφέραμε.

Στον Καραβόμυλο, αύριο το απόγευμα, περιμένουμε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οι οποίες είναι ικανές να κερδίσουν ένα ακόμη τρίποντο.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθό την κ. Κ. Χαρίση (δεν έχει 3αδα).

         

Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων ο Πυλαριακός σε ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα φιλοξενήσει τον πολύ δυνατό Παλληξουριακό και η προσπάθεια θα σταθεί κατ' αρχήν να φανεί ανταγωνιστικός, απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό του αντίπαλο και στη συνέχεια να διεκδικήσει το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι φέτος δεν ξεκίνησαν καλά στην διοργάνωση, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω και σίγουρα μια ακόμη ήττα θα δυσκολέψει περισσότερο την προσπάθεια τους για ένα δυνατό τελικό πλασάρισμα, όπως συνέβη στην περυσινή περίοδο που τερμάτισαν στην 2η θέση, πίσω από τον σημερινό τους αντίπαλο.

Αρχικά, η πρώτη γκέλα ήρθε στο ίδιο γήπεδο, όπου ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα του πάρει την ισοπαλία και η δεύτερη ήρθε την περασμένη αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με μια ήττα από την Εύγερο και σκορ 5-1.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με μια πολύ ποιοτική ομάδα, μετά και την κατάκτηση του φετινού Super Cup, θα μπουν με φόρα και στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές να είναι 2Χ2!

Μια νίκη στο τοπικό με τον Αστέρα στον Άγιο Αντώνη και μια άλλη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με την Εικοσιμία 1-0.

Στόχος τους και φέτος το αήττητο και το νταμπλ!

Στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, περιμένουμε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι και τους γηπεδούχους, με όπλο τη δυνατή τους έδρα, να παλεύουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Άλλωστε δεν έπαψαν ξαφνικά να είναι καλή ομάδα και να ξέχασαν το ωραίο περυσινό ποδόσφαιρο που έπαιξαν, απλά δεν τους έχουν πάει τα παιχνίδια.

Για τους φιλοξενούμενους, ο στόχος είναι η τρίτη σερί νίκη, ώστε εκτός από το απόλυτο να διατηρήσουν την πρώτη θέση της κατάταξης, κάτι φυσικά που είναι μέσα στις πλούσιες δυνατότητες και την ποιότητα τους, σαν ομάδα.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Π. Μπαζάρογλου.

         

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής, διεξάγεται στο Δημοτικό Σκάλας και είναι το ντέρμπι των αήττητων Πρόννων - Διλινάτων.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο αρκετά ενισχυμένες φέτος ομάδες, οι οποίες θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου, στην περίπτωση που ο Παλληξουριακός περάσει από τα Μακρυώτικα, να μη χάσουν από τόσο νωρίς την επαφή τους με τον πρωτοπόρο και την κορυφή.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, έχουν από μία νίκη στη διοργάνωση. Άλλωστε έχουν δώσει από έναν αγώνα, λόγω του ρεπό τους στην 2η και 1η αγωνιστική αντίστοιχα.

Επίσης και οι δύο έχουν κλείσει θέση στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τον θεσμό του τοπικού κυπέλλου και τα προημιτελικά, μετά την πρόκριση τους, με αντιπάλους οι πρώτοι τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και την Πρόοδο Ιθάκης οι δεύτεροι.

Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο για προγνωστικά παιχνίδι και όλα θα κριθούν μετά από μια δυνατή "μονομαχία" μεταξύ δύο ικανών και ποιοτικών ομάδων με υψηλούς στόχους τη φετινή περίοδο.

Άρα, η κρισιμότητα για το αποτέλεσμα είναι σημαντική και το τρίποντο επιβεβλημένο, ώστε όπως είπαμε παραπάνω, να μην μείνουν από νωρίς μακριά από την κορυφή.

Το "Χ" θεωρούμε ότι ούτε ζέστη ούτε κρύο θα φέρει για τις δύο ομάδες, αφού δεν θα είναι ούτε το χειρότερο, αλλά ούτε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ντέρμπι της Σκάλας το περιμένουμε δυνατό και σίγουρα πολύ ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.

Και οι δύο ομάδες έχουν τις δυνατότητες και την ποιότητα και το θεωρούμε ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθό τον κ. Ε. Μενεγάτο (ούτε σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει 3αδα)!

         

Τέλος, την ίδια επίσης ώρα στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής ο τοπικός Αστέρας, φιλοξενεί την πολύ δυνατή Εικοσιμία, με στόχο να σπάσει το αρνητικό σερί του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μετράει δύο συνεχόμενες ήττες.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Σάκη Αναλυτή παραμένει ουραγός, χωρίς νίκη στη διοργάνωση, έχοντας δεχθεί δυο βαριές ήττες. Στο τοπικό την πρώτη αγωνιστική 6-0 από τον συντοπίτη της Παλληξουριακό και την δεύτερη 5-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τα Διλινάτα.

Σίγουρα, δύσκολη η αποστολή των "πράσινων" του Ληξουριού, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ότι καλύτερο καταφέρει θα είναι στα υπέρ της.

Οι φιλοξενούμενοι με μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και την τελευταία στο ίδιο γήπεδο, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παλληξουριακό 0-1, σε ένα παιχνίδι που πάλεψε και έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" θέλει να συνδυάσει την άμεση επιστροφή της, με τη δεύτερη φετινή της νίκη.

Σίγουρα, παρά τις όποιες ελλείψεις, είναι το φαβορί για το τρίποντο. Ένα τρίποντο, το οποίο αν έρθει, θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Στον Άγιο Αντώνη περιμένουμε ένα ανοικτό και πολύ δυνατό παιχνίδι, γεγονός που μπορεί να φέρει αρκετά γκολ.

Άλλωστε και οι γηπεδούχοι που θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι και δεν "ταμπουρώνονται" στην εστία τους, επιδιώκοντας ένα καταστροφικό παιχνίδι, που ίσως να τους βόλευε, ανεξάρτητα αν μέχρι σήμερα ο απολογισμός τους σε γκολ υπέρ - κατά είναι 0-11.

Ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τη συμμετοχή των Σπ. Αποστολάτο - Σπ. Κονόμη που είναι τιμωρημένοι.

Διαιτητής ο κ. Γ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Αντωνιάδη.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

6

2

2

0

0

07 - 00

2.

Α.Ο. Πρόννοι

3

1

1

0

0

06 - 02

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

2

1

0

1

05 - 03

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

2

1

0

1

07 - 06

5.

Α.Ο. Σάμης

3

2

1

0

1

06 - 06

6.

Α.Ο. Διλινάτα

3

1

1

0

0

05 - 00

7.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

1

2

0

1

1

03 - 07

8.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

2

0

1

1

02 - 06

9.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

0

2

0

0

2

00 - 11

         

Η επόμενη (4η αγωνιστική)

(26-27/11/2022)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτα - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Σάμης

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

4.

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

-

Ρεπό: Π.Α.Ο. Εύγερος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου