Σάββατο, Νοεμβρίου 19

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών..... Συμμετείχαν αρκετοί Κεφαλονίτες μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντωνίου

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή Κεφαλλονιτών αθλητών στον 39ο αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 13/11/2022, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια ενημέρωση ποιοι ήταν.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιάννης Αντωνίου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αρκετών τοπικών ομάδων.

Μία από τις οποίες ήταν και ο Κεφαλληνιακός, ο οποίος δυστυχώς σήμερα βρίσκεται εκτός δράσης και στον οποίο είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του.

Μια συνεργασία ειλικρινή και τον φίλο Γιάννη να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιάννης Αντωνίου, πλέον ασχολείται με τις μεγάλες αποστάσεις και συμμετέχει, εκτός από τις τοπικές και τους καθιερωμένους δρόμους υγείας και σε μεγάλα δρομικά γεγονότα εκτός νησιού, όπως στον φετινό Μαραθώνιο Αθηνών, όπου έλαβε μέρος τερματίζοντας, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. 

Κάτι που διακρίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε και φυσικά το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, έχοντας στο στήθος το μετάλλιο από τη συμμετοχή του, σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Συγχαρητήρια Γιάννη να είσαι υγιής και να χαίρεσαι τις σημαντικές αυτές στιγμές!

Και του χρόνου!

Εδώ να αναφέρουμε και από ότι ενημερωθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι, στο μεγάλο αυτό γεγονός, μεταξύ των άλλων, συμμετείχαν επίσης ο Σπ. Χαλιώτης, ο Ν. Σιδηρόπουλος, Χρ. Βολτέρας, Ε. Παπαναστασάτου, Χρ. Σούλτη και πολλοί άλλοι που δεν υπάρχει ενημέρωση.

Όποιοι άλλοι συμμετείχαν και το επιθυμούν, ας μας ενημερώσουν στο email: sportsthea@gmail.com ώστε να ενημερώνουμε τη λίστα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου