Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Πήραν "εκδίκηση" οι "Οράνιε" των Φαρακλάτων...... 1-2 στον Καραβόμυλο την Σάμη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Καραβομύλου, η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Π.Α.Ο. Εύγερος.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Β. Θωμά θα βρει τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-2 και μαζί εκδίκηση για τον πρόωρο αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, μιας και ο σημερινός τους αντίπαλος ήταν η ομάδα που τους απέκλεισε.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να γίνονται πολύ απειλητικοί στην κόντρα επίθεση.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις, κυρίως επιθετικά.

Τα γκολ

Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ. Ο Μόκας θα σεντράρει από αριστερά και ο Κορσιάνος με ωραία κεφάλια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58’ η Εύγερος θα πετύχει το 0-2. Ο Κορσιάνος με πολύ ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Μόκα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 89’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο τελικό 1-2.

Ο Δελαπόρτας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Ηλιόπουλο και τον διαιτητή κ. Β. Θωμά πολύ κοντά στη φάση να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τροΐζη, μειώνοντας για την ομάδα του.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και  τον κ. Ν. Βουτσινά (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καραγιαννάκης, Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Μωραΐτης Ν. (78’ Rexha A.), Μετάι (85’ Rexha P.), Χάνδρας, Σοφιανός, Δρακουλόγκωνας Β. (46’ Δελαπόρτας), Αμούργης Ι..

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Τροΐζης, Πολλάκης Σπ., Πολλάτος Αλ. (13’ Ηλιόπουλος), Ν. Παπαναστασάτος, Ταβιανάτος, Μόκας (65’ Παππάς), Πάπα,  Θεοδωρόπουλος, Κορσιάνος (78’ Παπαδόπουλος), Πολλάκης Γ., Αλαφοστέργιος (78’ Μπούκας).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου