Κυριακή, Νοεμβρίου 27

4Χ4 για τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό 1-0 την Σάμη στον Άγιο Αντώνη (Eικόνες)

 

Ούτε η Σάμη, θα μπορέσει να κόψει την αήττητη και με το απόλυτο, πορεία του Παλληξουριακού για την κορυφή!

Σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου και υπό άσχημες καιρικξές συνθήκες, λόγω του δυνατού αέρα, οι «ερυθρόλευκοι», ύστερα από καλή εμφάνιση θα πάρουν την 4η σερί νίκη τους στη φετινή διοργάνωση με σκορ 1-0 και θα επανέλθουν στην κορυφή, την οποία νωρίτερα μοιράζονταν, για λίγες ώρες με τον Α.Ο. Διλινάτων.

Μια νίκη που όμως επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Αρμάντο Καράι!

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, καλύτερη, πιο ποιοτική θα πάρει, έστω και με αγχώδη τρόπο το τρίποντο, απέναντι σε μια αρκετά νεανική ομάδα, που πάλεψε όσο μπόρεσε, χωρίς όμως να μπορέσει να αλλάξει την τύχη του αγώνα.

Στον αγωνιστικό χώρο, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους, να έχουν την κατοχή και να πιέζουν χωρίς ωστόσο να μπορούν να διασπάσουν την δυνατή άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ απέναντι τους βρήκαν έναν εξαιρετικό Κ. Μωραΐτη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον Άγιο Αντώνη με αμυντικό πλάνο και στόχο να «χτυπήσουν» στην κόντρα. 

Διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη για 75’, χρονική στιγμή που ήρθε το πέναλτι και μαζί το γκολ, που ήταν αρκετό να δώσει το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής.

Τα γκολ

Οι ευκαιρίες ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίες δεν κατέληγαν σε γκολ, λόγω αστοχίας, αλλά και Κ. Μωραΐτη που ήταν σταθερός και έκανε κάποιε καλές επεμβάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι, θέλησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά στημένα που όμως δεν έβρισκαν στόχο.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι θα έρθει στο 75’ με ένα περιπετειώδη τρόπο, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα ο Α. Καράι μπει στην περιοχή και θα βγει τετ α τετ με τον Κ. Μωραΐτη, ο οποίος θα τον ανατρέψει για να σφυρίξει την παράβαση ο διαιτητής κ. Α. Βουτσινάς.

Στη φάση αυτή τραυματίστηκε μάλιστα ο μέσος του Παλληξουριακού και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το πέναλτι εκτελεί ο Μπράτι, ο Κ. Μωραϊτης αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά ο επιθετικός των γηπεδούχων θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα γκολ που θα αποδειχθεί «χρυσό» αφού με αυτό θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Κάτι άλλο δεν έχουμε να σημειώσουμε από αυτό το παιχνίδι, εκτός από τη συμμετοχή του μόλις 15 ετών τερματοφύλακα των γηπεδούχων Α. Βλάχου, ο οποίος όπου και όταν χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Τέλος, να ευχηθούμε στον Αρμάντο περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και  Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος (55’ Καράι – λ.τ. 78’ Κουμπουλής), Λούζι, Λούλουδας, Λυκούδης, Κουρτελέσης, Κουκοβίνος (55’ Μαλλιώρης), Λεπενιώτης, Μπράτι, Χατζιάι, Κρίστο (68’ Σπυράτος).

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καραγιαννάκης, Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Μωραΐτης Ν., Μετάι (88’ Rexha A.), Χάνδρας, Σοφιανός, Δελαπόρτας, Αμούργης Ι..

Ευχαριστούμε την Α. Καραντινού για τις παρακάτω φώτο




Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου