Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Νίκη για τους Πρόννους 3-2 τον Αστέρα Ληξουρίου στην Σκάλα

Σε ένα μέτριο παιχνίδι και σε αυτό ευθύνεται ο δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, ο Α.Ο. Πρόννων φιλοξένησε τον ουραγό Αστέρα Ληξουρίου.

Οι γηπεδούχοι, θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν το δεύτερο φετινό τους τρίποντο με σκορ 3-2 και θα επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης στο ίδιο γήπεδο, από τα Διλινάτα.

Από την άλλη, για τους φιλοξενούμενους θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη ήττα στη φετινή διοργάνωση. 

Γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση, σε ότι αφορά τον στόχο της παραμονής.

Η ομάδα του Σ. Αναλυτή για ακόμη μία αγωνιστική θα παραμείνει ουραγός, χωρίς βαθμό στην βαθμολογική κατάταξη της Α’ κατηγορίας.

Φάσεις και γκολ

Στο 26’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Ι. Lluka στην περιοχή από τον Δ. Παπαδάτο.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κ. Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος θα ευστοχήσει και θα δώσει το προβάδισμα 1-0 στην ομάδα των Πρόννων.

Ο Παπαδάτος στο 29’ θα κερδίσει την μπάλα, ύστερα από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και από πολύ κοντά θα πλασάρει εύστοχα τον Παπαβασιλείου για το 1-1.

Ο Μακρυνώρης στο 36’ μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια θα πασάρει στον I. Lluka, μέσα στην περιοχή και αριστερά και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Λ. Αραβαντινού, δίνοντας το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 2-1.

Αυτό το 2-1 θα διατηρηθεί μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού και οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχος «οδηγούς».

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν την ισοφάριση, αντίθετα στο 83’ θα δεχθούν το 3-1 με ένα δυνατό σουτ του Ρώσση, από τα όρια της περιοχής.

Τελικά το μόνο που θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι, είναι να μειώσουν στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+5’ για το τελικό 3-2 στο παιχνίδι, με κοντινό πλασέ του Γ. Αναλυτή, ύστερα από ένα φάουλ-γέμισμα στην περιοχή των Πρόννων.

Αμέσως μετά, είχαμε τη λήξη του αγώνα και την ομάδα του Γκ. Ρέτσι να πετυχαίνει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, αυτή του Σ. Αναλυτή που ήταν πολύ καλή σήμερα στην Σκάλα θα παραμείνει χωρίς βαθμό και ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, μετά από 4 αγωνιστικές.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Β. Thomaj (φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Α. Τσονακαρίδης (83’ Ζαπάντης Ε.), Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης, Xhelaj (46’ Ρώσσης), Walker (54’ Βειζάι), Lluka, Μακρυνώρης (72’ Κουρκουμέλης Κ.), Ρραπάι (83’ Καμπίτσης).

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αραβαντινός Λ., Κούτσης, Διονυσάτος, Αδηλίνης, Γιακουμάτος (73’ Μπεκιράι), Αναλυτής, Shtebari, Παπαδάτος (73’ Αραβαντινός Α.),  Μαρούλης Γ., Δελλαπόρτας (54’ Κατσιγιάννης), Κουρούκλης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου