Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μισό η Σάμη 4-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Σήμερα Κυριακή 20/11, το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Π.Α.Ο. Κεφαλλονιάς.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 4-0.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και τους «πράσινους» να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα, καταφέρνοντας το αυτό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ.

Φάσεις και γκολ

Το πρώτο ημίχρονο θα βρει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Νωρίς στην επανάληψη και στο 49’ η Σάμη θα ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ζησιμάτος θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά και ο Ι. Αμούργης με ωραίο γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαστεργίου για το 1-0.

Στο 56’ θα έχουμε και το 2-0. Ο Ζησιμάτος θα κερδίσει πέναλτι από τον Φούσια.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαστεργίου, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, μετά μάλιστα και την επιστροφή του από τον περυσινό σοβαρό τραυματισμό.

Στο 78’ θα έχουμε το 3-0 με τον Ι. Αμούργη, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαστεργίου, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 θα σημειώσει ο Χάνδρας στο 82’ με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, το οποίο και με την βοήθεια του αέρα θα καταλήξει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων.

Έτσι οι γηπεδούχοι θα ρεφάρουν την ήττα της πρεμιέρας, ενώ οι «πράσινοι», μετά την σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία την ίδια αγωνιστική θα δεχθούν μεν 4 τέρματα, όμως το πάλεψαν και σίγουρα αυτή η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους τους.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και  Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καβαλλιεράτος, Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Μωραΐτης, Δρακουλόγκωνας Β. (46’ Χάνδρας), Παππάς (85’ Παπαβασιλείου), Σοφιανός, Μετάι (80’ Rexha A.), Αμούργης Ι. (85’ Δρακουλόγκωνας Ι.)

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Κοραμπάτος, Ρέτζα (75’ Μεμούση), Ρασσιάς (80’ Τζωρτζάτος), Μαρινάκης, Σαμπανάι, Φούσιας (Γάντζης), Μούτσα, Ποιμενίδης, Veizaj (80’ Βανδώρος), Τσάκος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου