Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Το τραπέζι του Επ. προέδρου στην ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου

Ήταν όλοι εκεί.

Παίκτες, προπονητές και η Διοίκηση της ομάδας του Αστέρα Ληξουρίου παραβρέθηκαν σήμερα στο τραπέζι που παρέθεσε ο Επ. πρόεδρος της, κ. Αντώνης Ευθυμιάτος σε γνωστή πιτσαρία στον Άγιο Δημήτρη Ληξουρίου.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οικογενειακό, ιδιαίτερα μετά την πρόκριση της ομάδας στους «8» του τοπικού κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά την επάνοδο της, στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στόχος της διοίκησης, από την αρχή ήταν και παραμένει, το καλό κλίμα σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα, ωστόσο το κλίμα είναι απόλυτα επιτυχημένο, αφού όλοι συμπεριφέρονται σαν οικογένεια και προσπαθούν για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη Διοίκηση.

Αυτό φάνηκε και σήμερα, με το τραπέζι που παρέθεσε ο Επ. πρόεδρος, σε προπονητικό team και ποδοσφαιριστές, ξεφεύγοντας για λίγες ώρες από τις ποδοσφαιρικές έγνοιες και τους αγώνες!

Σε έναν σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων ευχήθηκε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Επίσης ενημέρωσε για το ταξίδι των ακαδημιών της ομάδας σε Ρέντη και Γ. Καραΐσκάκης, υποσχόμενος να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια ταξίδια, εκτός νησιού για τα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου.

Εκτός των ποδοσφαιριστών, στο σημερινό γεύμα παραβρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό team, Σ. Αναλυτής, Τζ. Μεσσάρης, Μ. Αραβαντινού (έλειπε ο Θ. Μαρκέτος σε προπονητικό σεμινάριο εκτός νησιού).

Στην παρέα παραβρέθηκαν επίσης, η σύζυγος του κ. Αντ. Ευθυμιάτου Μιρέλα, ο Στ. Αναλυτής και οι κυρίες Βάσω Τσίκλη – Κ. Διονυσάτου.

Εικόνες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου