Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Παιδικό πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α.Η.... Άνετη νίκη του Κεφαλληνιακού 75-49 την Απολλωνιάδα

Σήμερα το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος, μεταξύ Α.Σ. Κεφαλληνιακού - Α.Σ. Απολλωνιάδας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και προηγήθηκαν στο 1ο δεκάλεπτο με σκορ 20-13.

Στο 2ο δεκάλεπτο η Απολλωνιάδα αντέδρασε και πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ κατάφερε να μειώσει στον πόντο με την λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου, οι παίκτες του coach Κωστίδη έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα και δείχνοντας πάθος και θέληση για τη νίκη, κατάφεραν να πάρουν διαφορά στο σκορ και να την μεγαλώσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Επόμενο παιχνίδι για το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού εκτός έδρας απέναντι και πάλι στην Απολλωνιάδα.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, το παιχνίδι που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί απέναντι στο Βαρθολομιό δεν θα γίνει και η ομάδα μας το κερδίζει στα "χαρτιά", διότι η αντίπαλη ομάδα παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με την ευκαιρία, να ευχηθούμε καλή σεζόν και στο αντρικό τμήμα του συλλόγου που αύριο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον Γ’ όμιλο της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η. απέναντι στην Σφήκα Αμαλιάδας.

Τελικό σκορ: 75-49

Δεκάλεπτα: 20-13, 13-19, 28-12, 14-5

Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Φίλιας

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 9, Βαγγελάτος Π., Βαγγελάτος Α., Αναστασιάδης 9, Τιμοθεάτος 13, Μαντέλης 8, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος, Δρακονταειδής 18, Μεσολωράς, Παυλάτος 18.

Α.Σ. Απολλωνιάς:(Σιαμαντάς), Δένδης 29 (5), Λλέσι 1, Αλεξόπουλος 2, Πιτουράς 2, Παναγιώτου 3, Νικολάτος 1, Κοκκόσης 2, Γεωργίου, Κόλλιας 4, Σταθόπουλος 5, Πετρόπουλος, Παγώνης. 

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου