Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2022-2023

Την προσεχή Κυριακή 20/11 η 2η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2022-2023

Την προσεχή Κυριακή 20/11, η συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τους 4 συνολικά αγώνες του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής.

Αγωνιστικά τώρα, όπως είπαμε παραπάνω, θα διεξαχθούν συνολικά 4 παιχνίδια.

Και τα 4 την Κυριακή σε Ληξούρι - Αργοστόλι (2) και Καραβόμυλο.

Είναι σίγουρα μια αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες, ενώ μεταξύ των άλλων, έχουμε και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο Ληξούρι, ανάμεσα στον νταμπλούχο Παλληξουριακό και τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Κατά τα άλλα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: 

Επίσης υψηλό ενδιαφέρον υπάρχει στο μεσημεριανό (1 μ.μ.) του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Εύγερο - Α.Π.Σ. Πυλαριακό, αλλά και αυτό θα λέγαμε μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στον Καραβόμυλο.

Πρεμιέρα αυτή την αγωνιστική, μετά το ρεπό της 1ης, θα κάνει ο Α.Ο. Διλινάτων, που φιλοξενεί τον Αστέρα Ληξουρίου στο Αργοστόλι, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί για τους τρεις πρώτους βαθμούς της σεζόν!

Τέλος ο Α.Ο. Πρόννων θα κάνει το ρεπό του.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 20-11-2022  ώρα:13:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Χαρίση Κ.

2.

Κυριακή  20-11-2022  ώρα:15:00

Δημοτικό Καραβομύλου

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Βουτσινάς

Άγγελος

Κομητόπουλος Π.

Μπαζάρογλου Π.

3.

Κυριακή  20-11-2022  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Αντωνιάδης Ν.

Χαρίση Κ.

4.

Κυριακή  20-11-2022  ώρα:15:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Θωμάς

Βασίλης

Κατερέλος Ε.

Μενεγάτος Ε.

         

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική

Κυριακή 20/11

Με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε Εύγερο - Πυλαριακό, στις 1 το μεσημέρι!!! στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα κάνει το ξεκίνημα της η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, οι οποίες το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποίησαν την πρεμιέρα που θα επιθυμούσαν.
Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στα πρώτα 45' της Εικοσιμίας 1-2, εν τούτοις στην επανάληψη, αγνώριστοι θα γνωρίσουν την ήττα με σκορ 5-2.

Αλλά και οι φιλοξενούμενοι, δεν μπορεί να αισθάνονται ικανοποίηση από την γκέλα του εντός έδρας 2-2 με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός του ότι θέλουν να αποδείξουν πράγματα, με αποφασιστικότητα, κάθε ομάδα από την πλευρά της θα παλέψει για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας (αλήθεια ένα από τα δύο παιχνίδια του Δ.Α.Κ. δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί το Σάββατο;), περιμένουμε ένα δυνατό, με μεγάλο ενδιαφέρον  παιχνίδι και από τις δύο πολύ καλές ομάδες.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Απ. Καραΐσκο και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 το απόγευμα, στο Δημοτικό Καραβομύλου, η Σάμη θα φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών της φετινής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι, μετά την βαριά τους ήττα στην πρεμιέρα, από τους Πρόννους με σκορ 6-2 στη Σκάλα, δεν έχουν πολλά περιθώρια για άλλη γκέλα και μάλιστα σε δύο σενεχόμενους αγώνες.

Για αυτό, ξεπερνώντας την άσχημη ψυχολογία, η οποία όπως είναι φυσικό υπάρχει, θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για μια καλή αγωνιστική παρουσία συνδυασμένη με το "τρίποντο", το οποίο εκτός των βαθμών θα αποκαταστήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση, ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει Διοίκηση και προπονητής.

Από την άλλη, οι "πράσινοι" του Αργοστολίου θα παραταχθούν αποφασισμένοι και με πολύ καλή ψυχολογία, μετά την σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με τον δυνατό Πυλαριακό, να πάρουν κάτι και από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι, η ομάδα του Τάκη Φωή θα χρειαστεί τον ανάλογο σεβασμό και πολύ προσοχή!

Στον Καραβόμυλο, την Κυριακή περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, γιατί όχι να μη μας χαρίσει και αρκετά γκολ, την ομάδα του Γ. Καρελλάκη να είναι το φαβορί και αυτή του Τάκη Φωή, αρχικά να θέλει να φανεί ανταγωνιστική και στη συνέχεια να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με κάτι θετικό. Μάλιστα σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και θα παλέψει για το καλύτερο.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Π. Μπαζάρογλου.

         

Την ίδια ώρα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Διλινάτων θα πραγματοποιήσει τη δική του πρεμιέρα, μιας και την 1η αγωνιστική είχε ρεπό, με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου και θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση και να μπει με το "δεξί" στο καινούριο πρωτάθλημα.

Όπως είναι γνωστό, τόσο η ομάδα του Γ. Τόγια, όσο και αυτή του Σ. Αναλυτή έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου και πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα.
Η πρώτη bye και η δεύτερη με μια ισοπαλία 1-1 εντός έδρας και μία νίκη 1-2 στον Σταυρό, με αντίπαλο τον τοπικό Οδυσσέα Ιθάκης.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, οι γηπεδούχοι αναμφισβήτητα καλύτεροι και πιο ποιοτικοί είναι το φαβορί για το τρίποντο και σίγουρα θα παραταχθούν σοβαροί ώστε να αποφύγουν κάποια γκέλα!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα στο τοπικό 0-6 από τον Παλληξουριακό για το πρωτάθλημα, αλλά και από νίκη - πρόκριση στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα με σκορ 2-1 και θέλουν τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι να φανούν ανταγωνιστικοί και αν στην πορεία προκύψει κάτι, σίγουρα θα είναι όχι πολύ απλά θετικό, αλλά μια απίθανη επιτυχία.

Δύσκολο μεν, λόγω της ποιότητας των αντιπάλων τους, όμως δεν έχουν κιόλας να χάσουν κάτι ιδιαίτερο από αυτό το παιχνίδι.

Περιμένουμε ένα ελεύθερο από άποψης σκοπιμοτήτων παιχνίδι και τους γηπεδούχους μπροστά στις προβλέψεις για την πρώτη τους νίκη. 

Για τους φιλοξενούμενους, όπως αναφέρουμε παραπάνω, προέχει αρχικά η καλή παρουσία και μετά τα υπόλοιπα!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Την ίδια επίσης ώρα, στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Οι "ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή διατηρώντας παράλληλα το απόλυτο στο πρωτάθλημα με βασικό στόχο να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία (22Χ22).

Και οι δύο ομάδες, την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2022-2023, με πειστικές εμφανίσεις θα πάρουν νίκες από τον Αστέρα με σκορ 6-0 οι γηπεδούχοι και την Εύγερο 5-2 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι φιλοξενούμενοι, αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ 1-2.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, Παλληξουριακός - Εικοσιμία θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος, αφού είχαν ξανασυναντηθεί και στον τελικό του Super cup, πριν περίπου τρεις εβδομάδες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την ομάδα του Ηλ. Ζερβού να το κατακτά για 4η συνεχόμενη φορά, μετά τη νίκη της 3-1, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνεται η μοναδική ομάδα, που έχει κερδίσει όλους τους τίτλους στον συγκεκριμένο θεσμό!!

Στο Ληξούρι και στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, περιμένουμε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο εκ των καλυτέρων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος. 

Τους γηπεδούχους, με όπλο τη δυνατή τους έδρα, να έχουν το προβάδισμα σε ότι, έχει να κάνει με τους τρεις βαθμούς και τους φιλοξενούμενους, εκτός από το να φανούν ανταγωνιστικοί θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από τον αντίπαλο τους και σίγουρα, αν τα καταφέρουν θα είναι από "χρυσάφι" και μια καλή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το περιμένουμε ντέρμπι, με αγωνία και προπάντων ποιοτικό ποδόσφαιρο γιατί και οι δύο ομάδες το έχουν και μπορούν να μας προσφέρουν θέαμα και γκολ.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ε. Μενεγάτο.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

1

1

0

0

6 - 0

2.

Α.Ο. Πρόννοι

3

1

1

0

0

6 - 2

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

1

1

0

0

5 - 2

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

1

1

0

1

0

2 - 2

5.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

1

0

1

0

2 - 2

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

0

1

0

0

1

2 - 5

7.

Α.Ο. Σάμης

0

1

0

0

1

2 - 6

8.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

0

1

0

0

1

0 - 6

9.

Α.Ο. Διλινάτα

0

0

0

0

0

0 - 0

         

Η επόμενη (3η αγωνιστική)

(Τετάρτη 23/11/2022)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Εύγερος

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα

4.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου