Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΡΓΙ-ΠΡΟΝΝΟΙ)

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 1-2
     

ΑΠΛΑ...... Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ 4Χ4
     Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι Πρόννοι πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παπυργιακό  με σκορ 2-1 γνωρίζοντας μάλιστα την πρώτη τους φετινή ήττα.
     Ο αγώνας ξεκίνησε σε έναν επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που έπεφτε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πρόννοι ήταν καλύτεροι και το ολοκλήρωσαν προηγούμενοι 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 28' ο Άρης Αναγνώστης πλασάροντας υποδειγματικά τον Ανδρέα Μενεγάτο ύστερα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Αθ. Τραυλού.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπυργιακός  μπήκε πιο δυνατά και πίεσε χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Πρόννων.
     Σε μια αντεπίθεση στο 77' ύστερα από υπέροχη ατομική ενέργεια του Αλβάρο Ραπάι που χόρεψε την άμυνα της αντίπαλης ομάδας, πάσαρε έτοιμο γκολ στον Σπύρο Στέλλο που έκανε το σκορ 2-0 υπέρ των Προννων.
  Στο γκολ αυτό οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές του Παπυργιακού διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.
    Ο Παπυργιακός συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 με ένα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής κ. Βασιλόπουλος και το εκτέλεσε με επιτυχία ο Τούρλας στο 84'.
   Στο υπόλοιπο του αγώνα το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.
    Το μόνο που μπορούμε να θυμόμαστε στα τελευταία λεπτά του αγώνα είναι ένα καταπληκτικό σουτ του Αθ. Τραυλού από απόσταση των 40 μέτρων που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μενεγατου αλλά και την αποβολή του Σπ. Στρακάτου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
    Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Σκαλτσή Αθ.  
Οι συνθέσεις
ΠΡΟΝΝΟΙ: Μασαλης, Καραλης, Σπαθης, Σολωμος, Λυναρδατος, Σπ. Κουρκουμελης, Ταραζης, Τραυλος, Todorov Veni, Αλβαρο Ραπαι.
ΠΥΡΓΙ:Μενεγατος Ανδρ., Απεργης, Τουρλας, Παγουλατος, Τοκος, Mucaj, Κλωνης, Παγουλατος, Ψαχουλιας, Στρατακος, Κουμαριωτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου