Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.-Α.Ε.Κ.)


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε.Κ. 0-9
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Α.Ε.Κ.... ΜΕ 9 "ΜΠΟΦΟΡ" ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ


   Στο Βαθύ σήμερα το απόγευμα έγινε ένα μέτριο παιχνίδι ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα του Οδυσσέα με την πρωτοπόρο και αήττητη στη βαθμολογία ομάδα της ΑΕΚ που τελικά εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων που ήταν και το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. 
     Αρκετά νωρίς στο α΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12΄ ο Κοσμάτος ήταν ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που άνοιξε το σκορ για το 0-1
     Ακολούθησε στο 14΄ ο Λούλουδας αμέσως μετά το δοκάρι του Κρούτη στο 13΄ που θα πετύχει το 0-2
     Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν όταν το σκορ ήταν 2-0 εις βάρος τους, αλλά τελικά έχασαν την ευκαιρία. 'Έτσι στο 35΄και στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι με τον μικρό της ομάδας Κουμαριώτη ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 0-4, σκορ με το οποίο τελειώνει το α΄ ημίχρονο.
     Στο β΄ ημίχρονο συνεχίστηκε η αγωνιστική υπεροχή της ΑΕΚ όπου σειρά πήρε ο Μοσχονάς στο 56΄ για το 0-5, ο Κρούτη αυτή την φορά να σημειώνει το 0-6 στο 67΄, ο Πολλάκης το 0-7 στο 72΄ και πάλι ο Κρούτη στο 81΄ το 0-8 και τέλος στο 89΄ ο Περιβολάρης το 0-9.
     Στο τελευταίο 10λεπτο η ΑΕΚ έπαιξε με δέκα παίκτες αφού ο Κοσμάτος αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού και ο προπονητής της ομάδας είχε ήδη κάνει και τις τρεις αλλαγές του.
     Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Λυμπερόπουλο Θοδ.
         Συνθέσεις
Οδυσσέας Ιθάκης:(Ι.Κουτσουβέλης), Χαϊδεμενάτος, Φατούρος  (78΄Κουβαράς), Τριτσαρόλης, Αργυρακάκης (46΄Βασιλόπουλος), Μαλιακρίδας (46΄ Σκούρας), Μορφέσης, Λίλα, Γαλάτης, Κουτσουβέλης Π., Μαρούδας, Βλησμάς.
Α.Ε.Κ.:(Σπ.Παπαδάτος), Άννινος (46΄Πολλάκης Γ.), Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης (78΄Σοτήρ), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Θωμάς (46΄Παυλάτος), Κρούτι, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Κουμαριώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου