Κυριακή, Δεκεμβρίου 2

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.

Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-Πυρσός 61-49... άγχος στην αρχή αλλά στο τέλος νίκη.....

Η ομάδα μας πήρε υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Πυρσό, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά, με αποτέλεσμα να πετύχουμε μόλις 17 πόντους. 

Απελπιστικά άστοχοι, με πολλά λάθη , το μόνο που καταφέραμε ήταν να περιορίσουμε τους αντιπάλους και να δεχθούμε 23 μόνο πόντους. 
Παίζαμε φοβισμένα, απέναντι σε μια «βαριά» ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ευτυχώς, με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, η ομάδα πίεσε τρέχοντας σε όλο το γήπεδο τους αντιπάλους, έκαναν ένα σερί 10-0 περνώντας μπροστά με 4 πόντους και μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα τελειώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 41-36. 
Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες μας συνέχισαν να πιέζουν, ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι και τους 13 πόντους. Από το σημείο αυτό και μετά δημιουργήθηκε αρκετή ένταση με κάποιο φάουλ , οι παίκτες του Πυρσού δέχθηκαν δύο απανωτές τεχνικές ποινές και το παιχνίδι τελείωσε με το σκορ στο 61-49 .
Συμπερασματικά, οι παίκτες μας τελικά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν φοβήθηκαν να κοντραριστούν με παίκτες πολύ πιο έμπειρους . Στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι με ωραίο μπάσκετ που άφησε και τους φιλάθλους μας ικανοποιημένους που είναι όλο και περισσότεροι σε κάθε αγώνα . Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με επιτυχίες.


 
   Σκόρ: 61-49 
   Τα δεκάλεπτα: 10-13, 7-10 , 24-11 , 20-15. 
   Πόντοι 

ΝΕΟΛ: (Μάρκος Τζουγανάτος), Φλαμπουράρης, Μπακούρος 5(1), Βολτέρας Δ. 1, Βολτέρας Χ. 7, Ματιάτος, Συνοδινός 11, Μαρούλης, Παγώνης 2, Μαντζαβίνος 14, Αρακλησιάνος 3, Πρεντάνος 18(1), Σταματελάτος. 
ΠΥΡΣΟΣ:(Φοίβος Μπλάνος), Χρυσανθακόπουλος 3(1), Καλαντζής 7, Κοσμόπουλος 13, Αλεξανδρόπουλος 10, Σουλιντζής 5, Αντωνόπουλος 6, Μανίκας 5, Κούτρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου