Κυριακή, Δεκεμβρίου 2

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΝΝΟΙ-ΕΡΥΣΣΟΣ)

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  3-0











"ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ 3-0 ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
    










  Mεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχαν οι Πρόννοι στα Τζανάτα επί της ουραγού Ερύσσου και σκαρφάλωσαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικοι των Φωκάτων.
    Ο αγώνας έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο από την βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τον είχε μεταβάλει σε βούρκο κάνοντας τις προσπάθειες των δυο ομάδων πολύ δύσκολες όσες και επικίνδυνες για κάποιο τραυματισμό.
   Οι Πρόννοι ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια ενώ έπαιξαν τόσο όσο χρειάστηκε για να πάρουν μια εύκολη νίκη και τα κατάφεραν.
      Τα γκολ
    Στο 25΄έπειτα από παράλληλη σέντρα από τον Αναγνώστη θα πεταχτεί ο Ντεμάϊ και με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
      Οι Πρόννοι στη συνέχεια θα προηγηθούν 2-0. Συγκεκριμένα στο 50' με τον ίδιο σκόρερ και πάλι με πλασέ ύστερα από σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι. 
      Το 3-0 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα θα πετύχει στο 75' ο Κυρ. Κουρκουμέλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ύστερα από πάσα του εξαιρετικού χθες Αλβάρο Ντεμάϊ.

      Διαιτητής ο κ. Αλ. Σπυράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Λογοθέτη Βασ..
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Ντούκας, Καραλής, Χιόνης (20' Κατσιλίδης), Γ. Σολωμός, Λιναρδάτος (60' Κυρ. Κουρκουμέλης), Σπ. Κουρκουμέλης, Veni, Σπαθής, Ντεμάϊ (80' Α. Κουρκουμέλης), Αθ. Τραυλός, Αναγνώστης.
Α.Ο.Ερύσου:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης, Ζαμπέλης, Κατσίβερης, Αντύπας, Παπαδημητράτος,Ταβάνι Γ., Σκιαδαρέσης, Μέτα, Κοψίνης, Πάππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου