Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ)


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1
ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΠΗΡΑΝ 2-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΕ"
Παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την ακύρωση ενός γκολ
    
  Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα επικράτησαν του αξιόμαχου Παγκεφαλληνιακού με σκορ 2-1 ανεβαίνοντας και άλλο βαθμολογικά αντίθετα με τον σημερινό τους αντίπαλο που αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένει σε χαμηλή βαθμολογικά θέση.
   Τα Διλινάτα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι ήθελαν την νίκη και τελικά κατάφεραν να την κατακτήσουν.
   Ο Παγκεφαλληνιακός φάνηκε περισσότερο στο β΄ημίχρονο και άργησε αρκετά να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τρέξει χωρίς αν προλάβει την ανατροπή.
    Πάντως από την πλευρά των ανθρώπων του υπάρχουν παράπονα για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε αφού θεωρούν ότι δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.
    Φάσεις και γκολ
   Το ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 20΄ δεν έχει να παρουσιάσει αξιόλογες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων. 
   Περίπου στο 22΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Βουκελάτου έξω από την περιοχή των γηπεδούχων διώχνει εντυπωσιακά ο Αλιάϊ και στην συνέχεια η μπάλα φθάνει στον Αντωνίου, που από πολύ κοντά δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
   Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων μετά από σέντρα του Φιοράτου, το εκμεταλλεύεται ο Γ. Αναλυτής, ο οποίος με πλασέ την στέλνει με πορεία προς τα δίχτυα με τον Γασπαρινάτο στην προσπάθειά του να την εμποδίσει να καταλήξει στα δίχτυα, το μόνο που καταφέρνει είναι να την στείλει με το κεφάλι στο βάθος της εστίας του τέρματός του για το 1-0.
  Στο 25΄ ο Φιοράτος βγάζει ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παγκεφαλληνιακού στον Αναλυτή, με τον τελευταίο να επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ που περνάει λίγο άουτ από την εστία του Ζαμπαύτη.
   Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκριβάνος εκτελεί για τα Διλινάτα φάουλ από αριστερά και πλάγια, το οποίο προκαλεί νέα σύγχυση στην άμυνα του Παγκεφαλληνιακού και κακή εκτίμηση της κατάστασης από τον Ζαμπαύτη, την μπάλα κερδίζει ο Μύρτο ο οποίος με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα σημειώνοντας έτσι το 2-0 για τα Διλινάτα.
   Περίπου πέντε λεπτά πριν την λήξη του α΄ ημιχρόνου ο Παπαθεοδωρόπουλος επιχειρεί δυνατό σουτ, που όμως αποκρούει ο Αλιάϊ με διπλή προσπάθεια.
   Έτσι, το τέλος του ημιχρόνου βρίσκει την ομάδα των Διλινάτων να προηγείται με σκορ 2-0 του Παγκεφαλληνιακού.
   Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 49, ωραίος συνδυασμός 1-2 Αναλυτή Γ.-Σκριβάνου με τον τελευταίο να επιχειρεί σουτ μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, που καταλήγει όμως άουτ.
   Στο 63΄ μια ωραία ατομική προσπάθεια του Γ. Βουκελάτου από αριστερά, ο οποίος θα δώσει πάσα στο Γιαννάτο, και αυτός με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα. Ο β΄ βοηθός όμως έχει υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ, απόφαση την οποία αποδέχεται ο διαιτητής του αγώνα και ακυρώνει το γκολ.   Ήταν μια φάση που έφερε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων.
   Άλλη μια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παγκεφαλληνιακού στο 74΄ όταν ο Γασπαρινάτος εκτελεί απευθείας κόρνερ από αριστερά, ο Αλιάϊ αποκρούει την μπάλα με γροθιά, αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά οι αμυντικοί των Διλινάτων απομακρύνουν σε κόρνερ.
   Στην αντεπίθεση τα Διλινάτα στο 75΄ χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν το σουτ του Φιοράτου έξω από την περιοχή αποκρούει προσωρινά ο Ζαμπαύτης, η μπάλα φθάνει στον Γ. Αναλυτή που σουτάρει άουτ.
  Άλλο ένα δυνατό σουτ επιχειρεί στο 82΄ ο Πλατανίτης για τον Παγκεφαλληνιακό μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων που διώχνει ο Αλιάϊ εντυπωσιακά σε κόρνερ.
   Στο 86΄ ο Μερολάι εκτελεί κόρνερ από αριστερά και βρίσκει τον Ν. Κουλουμπή, που πιάνει κεφαλιά από πολύ καλή θέση, η μπάλα όμως καταλήγει λίγο άουτ.
   Ο Παγκεφαλληνιακός καταφέρνει τελικά να μειώσει το σκορ σε 2-1 στις καθυστερήσεις, στο 90΄+2, όταν ο Μερολάι εκτελεί κόρνερ από αριστερά, η μπάλα φθάνει στην περιοχή και ο Αντωνίου που κερδίζει την μπάλα και την στέλνει με δυνατό πλασέ στα δίχτυα.
   Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας  με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Αβάζαρο Χρ. 
   Συνθέσεις
Α.Ο. Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Ομουριάδης, Αναλυτής Θ., Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Σ., Χαραλαμπόγλου, Μύρτο (83΄ Παππάς), Σκριβάνος (69΄Τζωρτζάτος Δημ.), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ. Φιοράτος (80΄ Παρασκευόπουλος).
Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος Γ., Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Αρμάντο, Γιαννάτος, Κίριο (68΄ Μίσκα), Πλατανίτης, Μερολάι, Βουκελάτος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου