Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΡΥΣΣΟΣ-ΦΩΚΑΤΑ)

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ 1-7











ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ 7-1 ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
 Χατ τρικ ο Σπύρος Γαλιατσάτος
    Στα Μακρυώτικα σήμερα το απόγευμα διεξήχθη ο αγώνας Ερύσσου-Φωκάτων στον οποίο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν πολύ εύκολα επικρατώντας  με το σκορ  7-1.
  Τα πρωτοπόρα μαζί με τους Πρόννους, Φωκάτα ήταν πολύ καλύτερα και προηγήθηκαν έχοντας καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο 4-0, όπου και "καθάρισαν" το τρίποντο.
   Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Γαβριελάτου, μείωσαν σε 4-1, έχασαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν κάποια άλλα, αλλά μέχρι εκεί αφού στην συνέχεια τα Φωκάτα ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία πετυχαίνοντας μέχρι την λήξη άλλα τρία τέρματα για να κλείσει όπως είπαμε το σκορ στο 1-7!!!
    Τα γκολ
  Στο 7' ο Σταμένης με ωραία πάσα θα βρει τον Αλεξάτο λίγο έξω από την περιοχή με το δυνατό σουτ του τελευταίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 0-1.
   Ο Σταμένης θα πετύχει στο 18' το 0-2 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
    Σκόρερ για το 0-3  στο 32' ο Ι. Κουρκουμέλης με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραίο συνδυασμό Κόμητα Σταμένη και πάσα του τελευταίου στο επιθετικό της ομάδας του.
   Στο 38΄το σκορ θα γίνει 0-4 με σουτ του Γαλιατσάτου ύστερα από ωραία πάσα και πάλι του Σταμένη.
    Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' σε 1-4 με σουτ του Δ. Κοψίνη μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια. 
    Το 1-5 με κοντινό σουτ του Γαλιατσάτου στο 59' μετά από υποδειγματική πάσα του Σταμένη που σήμερα ήταν πολύ καλός κυρίως σαν πασέρ.
    Ο νεαρός Κόμητας θα χρισθεί σκόρερ στο 77' πετυχαίνοντας το 1-6 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων.
    Το τελικό 1-7 θα πετύχει στο 80' και πάλι ο Γαλιατσάτος γράφοντας το δικό του χατ τρικ όταν οι αμυντικοί της Ερύσου προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους με αποτέλεσμα αυτή να κοντράρει στο σώμα του παίκτη των Φωκάτων να πάρει μια ψηλοκρεμαστή τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα του Καμπανού.
   Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Μουζακίτη Βασ.
    Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης, Βασιλάτος, Παπαδημητράτος, Αντύπας, Αρώνης (54' Κατριβέσης), Tavani (68' Πατρίκιος), Μέτα, Tσίβολας (85' Κουταλάς), Κοψίνης, Papa. 
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Μάστορας, Χασαναιλάϊ (73' Ψυχογιός), Πολυδωράτος, Αντωνίου (60΄Ρικάϊ), Σαρλάνης, Σταμέμης, Κόμητας, Κουρκουμέλης (46' Στροφυλάς), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου