Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΜΑΛΑ-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ)

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 0-2


ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
   Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας η Εικοσιμία καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εκτός έδρας των Ομαλών με σκορ 2-0.
   Φάσεις και γκολ
4' Μακρινό σουτ του Αποστολάτου μπλοκάρει ο Αρτούρ.
22' Κόρνερ του Π. Κορσιάνου από δεξιά η μπάλα απομακρύνεται προσωρινά από τους αμυντικούς των Ομαλών και καταλήγει στον Σπ. Αποστολάτο, ο οποίος θα σουτάρει για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Τζάκης μπροστά από τον Αρτούρ.
25' Γυριστό σουτ του Α. Κορσιάνου έξω από την περιοχή δεν ανησυχεί τον Αρτούρ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
32' Ο Α. Κορσιάνος θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο με εξαιρετική προσποίηση, αλλά το δυνατό σουτ  που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
42' Φάουλ από δεξιά του Κ. Γκαζάρ θα φέρει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Τζάκη να αστοχεί στην κοντινή κεφαλιά.
Στο 51' μια αψιμαχία του Στεφανάτου με τον Μεταξά γίνεται αιτία να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Κομητόπουλου ο πρώτος και ενώ είχε κερδίσει το φάουλ από τον παίκτη των Ομαλών.
Στην εκτέλεση του ο Κουμαριώτης από πλάγια δεξιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα στείλει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής που δεν απομακρύνεται σωστά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, στη συνέχεια καταλήγει στον Α. Κορσιάνο, ο οποίος με ωραίο γύρισμα βρίσκει μόνο του τον Π. Κορσιάνο, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 0-1.
58' Ασυνεννοησία Αρτούρ-Μηλιαρέση θα φέρει τον Αντωνάτο σε θέση πλάγια αριστερά στην περιοχή με το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχειρεί να καταλήγει στην πάνω μεριά των διχτυών του Αρτούρ.
65' Στο καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Π. Κορσιάνου από δεξιά δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά οι αμυντικοί, η μπάλα θα φτάσει έξω απ΄την περιοχή στον Αποστολάτο, το συρτό δυνατό σουτ του οποίου θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Αρτούρ.
70' Νέο λάθος των αμυντικών των Ομαλών, θα κερδίσει την μπάλα ο Αντωνάτος, ο οποίος θα μπει στην περιοχή και πλάγια και με διαγώνιο εξωτερικό πλασέ θα πετύχει το 0-2.
74' Πολύ καλή ψηλοκρεμαστή πάσα του Αποστολάτου στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει τον Αντωνάτο μόνο απέναντι από τον Αρτούρ αλλά το πλασέ του θα καταλήξει λίγο άουτ.
79' Πολύ έξυπνη παράλληλη πάσα του Α. Κορσιάνου μέσα στην περιοχή στον Αντωνάτο ο οποίος θα αστοχήσει στο τετ-α-τετ με τον Αρτούρ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
   Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Γασπαράτο Γ.
    Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ, Μηλιαρέσης, Τσακαρισιάνος Χρ., Καπετάνιος (46΄Φραγκιάς Βασ.), Μετάι, Μπελτσώνιας, Μεταξάς (79' Βαλλιανάτος, Γεωργόπουλος (44' Καλογηράτος), Γκαζάρ Κ..  
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Βιτώρος (73' Τασιούλης), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Κορσιάνος Α., Κορσιάνος Π. (71' Μινέτος Χρ.), Κονόμης (89' Βολτέρας), Γερασιμάτος, Κουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου