Κυριακή, Δεκεμβρίου 2

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΟΣ-Α.Ε.Κ.)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 0-3













ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
ΞΕΦΥΓΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ









   Σε ένα μέτριο και πολύ δυνατό παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες  αφού διεξήχθη καθ' όλη τη διάρκειά του υπό συνεχή βροχή, κάνοντας το γήπεδο πολύ βαρύ, η πρωτοπόρος και αήττητη Α.Ε.Κ. επικράτησε της τοπικής Προόδου με σκορ 3-0.
   Η Α.Ε.Κ. ήταν καλύτερη και σύμφωνα με αυτό που έβγαζαν οι ομάδες στο γήπεδο η νίκη της θεωρείται δίκαιη. Μια νίκη που της έδωσε "αέρα" 3 βαθμών, και με όλα τα ντέρμπι να τα έχει παίξει.
   Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ να “πάρει” κάτι από αυτό το παιχνίδι, που τελικά μπορεί να μην κατάφερε όμως άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.
   Και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 19' σε μία φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων και τον Τσιντίλα να πραγματοποιεί συνεχόμενες αποκρούσεις, η μπάλα θα φτάσει στον Ζάβαλη που με ωραία κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων ανοίγοντας το σκορ 0-1.
   Χάθηκαν κάποιες μικροευκαιρίες και από τις δύο ομάδες μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οδηγήθηκαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.
  Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' ύστερα από έναν πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ. η μπάλα θα φτάσει αριστερά στον Αντωνόπουλο, ο οποίος θα προχωρήσει και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.
  Μία έξοχη απόκρουση είχαμε από τον Άννινο στο 70' όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιοράι θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
  Ατομική ενέργεια του Πολλάκη στο 60'. Θα μπει στην περιοχή όπου ανατρέπεται από τον Πρεβεζιάνο και τον διαιτητή κ. Βουτσινά να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
  Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
  Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. Και Μουζακίτης Βασ..
   Συνθέσεις
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Πατσαλιάς, Δόριζας (60' Βασιλάκης), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράϊ, Χάνος, Αρδαβάνης, Τσίρος, Τόφαλος.
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Κούκλης, Περιβολάρης, Ζάβαλης (46' λ.τ. Ψάλτης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Θωμάς, Κρούτη, Κοσμάτος (87' Ντόκο), Μοσχονάς (72' Πολλάκης), Κουμαριώτης.
* Οι φώτο είναι από παλαιότερα παιχνίδια των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου