Κυριακή, Δεκεμβρίου 2

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΟΜΑΛΑ)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 0-0
"ΚΟΛΛΗΣΑΝ" ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ 
  Σε  ένα μέτριο παιχνίδι, σε αυτό συνετέλεσαν και οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες Διλινάτα και Ομαλά "κόλλησαν" στο μηδέν παραμένοντας σε πολύ χαμηλές "πτήσεις" στο φετινό πρωτάθλημα.
 Τα Ομαλά παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι στιγμής ενώ τα Διλινάτα μετά την νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική δεν συνέχισαν τις επιτυχίες.
   Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα
 Ένα σουτ του Ψαριανού στο 20' θα περάσει λίγο άουτ από την εστία των Ομαλών.
  Νέο σουτ του Σπ Τζωρτζάτου στο 22' θα καταλήξει και αυτό άουτ χωρίς να απειλήσει τον Αρτούρ.
  Στο 35 ύστερα  σέντρα του Ψαριανού ο Μποσίνης θα κάνει ένα καλό σουτ και η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ από την εστία του Αρτούρ.
  Στο 41' ήταν η σειρά των Ομαλών να χάσουν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γεωργόπουλο αφού ύστερα από την σύγχυση των αμυντικών η μπάλα θα στρωθεί στα πόδια του μπροστά από την κενή εστία αλλά το σουτ που πραγματοποιεί θα αποκρουστεί πάνω στην γραμμή από τον Μύρτο.
   Στη συνέχεια δυο σουτ των Γ. Αναλυτή και Χ. Τζωρτζάτου θα περάσουν άουτ.
  Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες φάσεις για τις δυο ομάδες. 
 Στο δεύτερο τα Ομαλά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργήσουν την  μεγάλη ευκαιρία.
 Μετά το μισάωρο τα Διλινάτα ισορρόπησαν και έχασαν μια ευκαιρία σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Αναλυτή που έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία των Ομαλών.
  Έτσι το παιχνίδι τελείωσε χωρίς νικητή με τα Ομαλά να αγνοούν τη νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μολφέτα και Χ. Αβάζαρο.
   Οι συνθέσεις
Α.Ο. Διλινάτα (Φωής Τάκης), Αλιάϊ, Τζωρτζάτος Σπυρ. (66' Μανώλης), Ψαριανός, Παρασκευόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μύρτο, Αναλυτής Θεοδ., Τζωρτζάτος Χρ., Μποσίνης (’70 Σκριβάνος), Αναλυτής Γ., Ομουριάδης.
Α.Σ. Ομαλά (Λιονάτος Διονύσιος), Ιβάν Αρτούρ, Μετάϊ, Τζάκης, Γεωργόπουλος, Παγουλάτος, Μπελτσώνιας, Τσακαρισιανός Σ.(’66 Φραγκιάς), Μηλιαρέσης, Μεταξάς(’89 Βαλλιανάτος), Αλ Γκαζάρ Κώστας, Αλ Γκαζάρ Διονύσης.
   Οι φώτο είναι από παλιότερο αγώνα των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου