Παρασκευή, Μαΐου 1

Επιτυχημένος και φέτος ο αγώνας δρόμου Αντύπεια 2015 στην Πύλαρο


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, σήμερα το απόγευμα στην Πύλαρο ο 10ος αγώνας δρόμου «Αντύπεια 2015».
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού συμμετείχαν 42 αθλητές ηλικίας 12 έως 60 ετών και έτρεξαν  μια διαδρομή συνολικής απόστασης 5,3 Km.
Ο παραπάνω αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς και του Σύλλογου «Μαρίνος Αντύπας»!
Την εκκίνηση έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης με τον αντιδήμαρχο Πυλάρου κ. Μάκη Αλυσανδράτο.
Η διαδρομή που έτρεξαν ήταν από τα το άγαλμα του Μαρίνου Αντύπα, στα Ποταμιανάτα, Κρήνη, Φερεντινάτα, Δενδρινάτα, Μεγιάβουνο, Αγία Ευφημία όπου έγινε και ο τερματισμός.
Οι κατηγορίες ήταν οι παρακάτω:
ΑΝΔΡΕΣ
·  12 ετών  έως 18 ετών
·  19 ετών  έως 30 ετών
·  31 ετών  έως 40 ετών 
·  41 ετών έως 50 ετών
·  51 ετών  και πάνω
·  ΓΥΝΑΙΚΕΣ
·  12 ετών  έως 18 ετών
·  19 ετών  έως 30 ετών
·  31 ετών  έως 40 ετών 
·  41 ετών  έως 50 ετών
·  51 ετών  και πάνω
Στον τερματισμό πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους δρομείς. 
Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές που έκαναν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου, Μάκης Αλυσανδράτος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφυμίας, Παναγής Ζαφειράτος και έτσι ολοκληρώθηκε και φέτος ο αγώνας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο αθλητής που τερμάτισε πρώτος σε χρόνο περίπου 20 λεπτών, ήταν ο Σπύρος Δρακονταειδής και τον ακολούθησαν οι Παναγιώτης Χάλδας και Παρίσης Κουλουμπής. Η πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα στα "Αντύπεια" ήταν η Ανδριάνα Βασιλάτου ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν η Ευαγγελία Σαμόλη και η Μήνα Τροχίδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου