Δευτέρα, Μαΐου 4

Από 24 έως 29/6/2015 το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»... ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες


Από 24/6-29/6/2015 θα διεξαχθεί και φέτος, στο όμορφο νησί μας το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους, που πέρσι βαφτίστηκε «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» για να τιμήσει την αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Κεφαλονιάς και Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής μετρά 27 χρόνια ζωής και όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει χιλιάδες αθλούμενους από όλη την Ελλάδα αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές. Η διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και ως βασικό στόχο της έχει να προάγει τις αξίες της μαζικής άθλησης όπως τη συμμετοχή, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την επαφή ανθρώπων όλων των ηλικιών και από όλα τα μέρη της γης, χωρίς διακρίσεις.
Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο νησί μας έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού παγκοσμίως και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες αθλούμενους.
Οι προετοιμασίες για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για όλους «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής για άλλη μια χρονιά είναι η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοργάνωση ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν αυτές του εξωτερικού. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη στρατιωτική σχολή της Πορτογαλίας, την πολυβραβευμένη ομάδα “FLIP” από Σλοβενία, την ομάδα SPORT CLUBSALTO” επίσης από Σλοβενία, την ομάδα “KYUSTENDIL” από Βουλγαρία και την ομάδα της Πολωνίας.
Η Κεφαλονιά, ως πρωτοπόρος στο θεσμό του Μαζικού Αθλητισμού και τα Φεστιβάλ Γυμναστικής γνωρίζει πολύ καλά, μετά από τόσα χρόνια, τα βασικά συστατικά της επιτυχίας -που δεν είναι άλλα από την καλή προετοιμασία, την φιλοξενία, την προσφορά, την συμμετοχή και κυρίως τα χαμόγελα- και σας περιμένει όλους τον Ιούνιο, για τη διεξαγωγή του  27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ».

                                                Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου