Σάββατο, Μαΐου 2

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρέθεσε το Δ.Σ των Διλινάτων.... Τιμήθηκε ο Χρ. Τζωρτζάτος

Αποχαιρετιστήριο γλέντι σήμερα το βράδυ στο κέντρο «Κούτουπας» στις Άμμες για τον Α.Ο. Διλινάτων. 
Η διοίκηση με τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς παρέθεσε γεύμα προς τιμή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού team της ομάδας του «Μεγάλου Χωριού» και εν προκειμένω να τους ευχαριστήσει για την φετινή τους προσπάθεια και την πολύ επιτυχημένη παρουσία τους. Το επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η  κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου, αλλά και η κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η συμμετοχή τους στα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Βαρτελάτος ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και για τη συμπεριφορά που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και τους ποδοσφαιριστές, μετά από μια επίπονη χρονιά, να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι ρίχνοντάς το και λίγο έξω. Άλλωστε αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του Γκ. Ρέντσι.
Το φινάλε επιφύλαξε και μια έκπληξη μέσω μιας σημαντικής βράβευσης που έγινε. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο αρχηγός της ομάδας Χρ. Τζωρτζάτος για την φετινή του παρουσία και προσφορά στην ομάδα
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι καθ' όλη την διάρκεια του γεύματος υπήρχε video wall που θύμιζε τα φετινά κατορθώματα της ομάδας και όπως καταλαβαίνετε σε κάθε φώτο υπήρχαν τα ανάλογα επιφωνήματα αλλά και όμορφα πειράγματα.
Φώτο από τον δείπνο των Διλινάτων




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου