Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Πέρασε εύκολα 0-9 από το Δ.Α.Κ. και τον Π.Α.Ο. ο Παλληξουριακός

Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, να πάρει τη νίκη απέναντι στον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 9-0, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και να διατηρήσει το απόλυτο, ανεβάζοντας το στο 9Χ9 και τη διαφορά των +5 βαθμών από τον δεύτερο Πυλαριακό στον βαθμολογικό πίνακα της Α' κατηγορίας να παραμένει.

Οι "ερυθρόλευκοι', παρά τα πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους, και σήμερα ήταν καταιγιστικοί, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έστω και αν ο αντίπαλος τους δεν ήταν ανταγωνιστικός, είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους, σημειώνοντας συνολικά 9 τέρματα, ενώ δημιούργησαν κάποιες άλλες ευκαιρίες για περισσότερα και είχαν ένα δοκάρι, σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται να μην έχουν αντίπαλο.

Από την άλλη, οι "πράσινοι" σίγουρα δεν περίμεναν κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι, όμως η συνέχεια γίνεται δύσκολη και πρέπει να αλλάξουν πολλά και κυρίως να έρθουν τα καλά αποτελέσματα που θα δώσουν ανάσα αισιοδοξίας και καλής ψυχολογίας.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Τάκη Φωή παίζει τα ρέστα της στο επόμενο παιχνίδι, όπου στο ίδιο γήπεδο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, το Σάββατο 27/1 στις 11 το πρωί, φιλοξενούν την Πρόοδο Ιθάκης και φυσικά με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, τα πράγματα θα γίνουν πλέον μη αναστρέψιμα!

Ιδιαίτερα δεν θα σταθούμε στο σημερινό παιχνίδι των πρωταθλητών με το "τριφύλλι" και απλά θα περάσουμε στα γκολ του αγώνα.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με ωραίο ψηλό σουτ του Γαβαλά, μέσα από την περιοχή και δεξιά, μετά την εξαιρετική κάθετη του Ηλ. Αντωνάτου.

Στο 14' θα έχουμε και το 0-2 με κοντινό πλασέ του Μπράτι, μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά του Κορσιάνου και παράλληλη πάσα στη μικρή περιοχή.

Το 0-3 θα πετύχει στο 21' με μακρινό δυνατό σουτ ο Συριάτος και την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Παπαστεργίου.

Μετά από 5' ο Συριάτος και πάλι με εντυπωσιακή κεφαλιά, μετά το κόρνερ από αριστερά του Λυκούδη θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0-4 στο παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι Κορσιάνος - Ρεμούντης θα συνεργαστούν εξαιρετικά στην περιοχή και δεξιά, με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα στη μικρή περιοχή στον αμαρκάριστο Μπράτι και αυτός εύκολα με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-5.

Στο 32' ο Κορσιάνος θα βρει στην περιοχή τον αμαρκάριστο Μπράτι και αυτός απλά θα πλασάρει για το 0-6 της ομάδας του και το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Με αυτό το 6-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αποτέλεσμα το δεύτερο να είναι διαδικαστικό.

Στο 68' ωραία ενέργεια του Μπράτι από αριστερά και από τα όρια της περιοχής και αριστερά θα πιάσει ένα δυνατό αριστερό, συρτό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 0-7 και το δικό του "καρέ".

Δοκάρι θα έχουν στο 80' οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Κορσιάνου και απόκρουση του Παπαστεργίου.

Ο Γαβαλάς στο 82' θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από τον Παπαστεργίου και στην επαναφορά, ο Hoxhaj με νέο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για να έχουμε έτσι το 0-8.

Το τελικό 0-9 θα πετύχει στο 84' με κοντινό πλασέ και πάλι ο νεαρός Hoxhaj, μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά του Κορσιάνου και παράλληλη πάσα στην περιοχή στον σκόρερ.

Έτσι θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι με την 9η και πολύ εύκολη νίκη των "ερυθρόλευκων" στο πρωτάθλημα.

Μία νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή και στο +5 από τον δεύτερο Πυλαριακό, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο και τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο στόχο.

Οι γηπεδούχοι όπως προαναφέραμε, δεν περίμεναν από αυτό το παιχνίδι κάποιο θετικό αποτέλεσμα, η ήττα ανήκει πλέον στο παρελθόν και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το κομβικό παιχνίδι του Σαββάτου, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Χ. Π. Μπαζάρογλου.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Ποιμενίδης (50' Μιχαλάκης), Βερντουρής (60' Hoxha), Σαμπανάι, Μπουγάς, Τζωρτζάτος (60' Πολλάκης), Πάπα (73' Κρητικός), Κότσι, Noakes, Σαμακοβλής, Dauti (50' Κωτσάκης).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μπερκής, Γαβαλάς, Καράι, Λυκούδης, Κορσιάνος, Xaxhiaj (54' Γαλανός), Ρεμούντης (74' Paxheco), Συριάτος (54' Hoxhaj), Αντωνάτος Ηλ. (70' Νουρεντίνι), Μπράτι (74' Ζάβαλης.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου