Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Πρεμιέρα με το δεξί ο Α.Ο.Κ.Ι. 6-0 την Αναγέννηση στο Ληξούρι

Χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρασε με το "δεξί" από το Δημοτικό Ληξουρίου, σήμερα Κυριακή απόγευμα ο Α.Ο.Κ.Ι., πραγματοποιώντας ιδανική πρεμιέρα με αντίπαλο την νεοσύστατη ομάδα της Αναγέννησης Ληξουρίου, την οποία και θα νικήσει με σκορ 6-0!

Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, θα κάνει πολύ καλή αρχή στην προσπάθεια της να διεκδικήσει ότι, δεν μπόρεσε την περυσινή περίοδο, κατακτώντας τον τίτλο που θα της επιτρέψει να επανέλθει στους "μεγάλους" του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου ύστερα από 9 χρόνια (τελευταία παρουσία την περίοδο 2014-2015).

Η Αναγέννηση από την άλλη, θα προσπαθήσει στη συνέχεια για το καλύτερο τελικό πλασάρισμα, μιας και θέση στην 4αδα, έχουν εξασφαλίσει σίγουρα οι 4 ομάδες, εκτός αυτής της Β' (Διλινάτα) της Α' κατηγορίας, η οποία όπως είναι γνωστό δεν έχει δικαίωμα ανόδου!!

Στο Ληξούρι, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αλλά και έξι όμορφα τέρματα.

Τα γκολ

Το 0-1 θα πετύχει στο 20' με σουτ ο Πλατανίτης, μετά την κάθετη του Ζούκα.

Στο 24' ο Γ. Πολλάτος θα πασάρει στον Δημ. Πολλάτο και ο τελευταίος με πλασέ θα δώσει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του για το 0-2.

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-3, αφού στο 39' ο Παναγόπουλος, μετά τη σέντρα του Πολλάτου από αριστερά, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για να έχουμε το αυτογκόλ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, όμως θα δεχθούν τρία τέρματα σε τρία λεπτά και έτσι το τελικό θα φτάσει στο 0-6!

Στο 74' Ο Δημ. Πολλάτος θα βγει στην κόντρα μετά την κάθετη του Ζούκα και θα πλασάρει τον Μπουρλώτο για το 0-4.

Ο Στρατιώτης στο 75' με κοντινό πλασέ, στο β' δοκάρι και σε κενή εστία, μετά την ενέργεια και την πάσα του Πλατανίτη από δεξιά θα πετύχει εύκολα το 0-5.

Στο επόμενο λεπτό, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά του Πλατανίτη και πλασέ στην απέναντι γωνία θα γραφεί το φινάλε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ στο τελικό 0-6.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(), Μπουρλώτος, Τιμοθεάτος, Μαρούλης, Συνοδινός, Παναγόπουλος, Μπαράκος, Πάπα, Σιμωτάς, Τζουγανάτος, Μπράτι, Bushaj.

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Πλατανίτης, Θεοδωράτος, Πολλάτος Δημ., Βλάντι (44' Μπίντα), Shametaj, Ζούκα, Μεσσάρης, Πολλάτος, Μπάλλας, Κοσμάτος (70' Στρατιώτης).

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου