Σάββατο, Ιανουαρίου 20

Έ “Χ” ασαν έδαφος στη "μάχη" της 4αδας Διλινάτα - Εύγερος μετά το σημερινό 2-2 στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ.

Σε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και το οποίο κρίθηκε στο 90+4', σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας, Διλινάτα – Εύγερος θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 2-2, χάνοντας όμως σημαντικό έδαφος στη "μάχη" για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα και τα playoffs.

Συμπερασματικά παρακολουθήσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με ωραίο θέαμα, δύναμη, πάθος, ανατροπές, κόκκινες – κίτρινες κάρτες, 4 πανέμορφα τέρματα και την Εύγερο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και με τελικό αποτέλεσμα αυτό το 2-2.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 8' με τον Παγανία να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα κόρνερ.

Σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 18' όταν σε μία μεγάλη ψηλοκρεμαστή πάσα από την άμυνα των Διλινάτων, Φωκάς – Μούτσα δεν συνεννοούνται, ο Κουράνης θα γίνει κάτοχος της μπάλα και μπαίνοντας περιοχή δεν κάνει καλό κοντρόλ, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Γαλανόπουλου.

Μετά από 10' ο Πολλάκης θα κάνει το σουτ από πλάγια και αριστερά στην αντίπαλη περιοχή για να διώξει την μπάλα, με τα πόδια ο Παγανίας στην δεξιά του γωνία κόρνερ.

Στην αντεπίθεση ο Χασάι από τα όρια της περιοχής σουτάρει για να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Γαλανόπουλος.

Στο 33' Ο Παγανίας θα πετάξει την μπάλα κόρνερ, πάνω από την εστία του στο μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Χρ. Φωκά.

Και στο 33' οι "Οράνιε" θα ανοίξουν το σκορ 0-1.

Ο L. Dedlala θα κερδίσει την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Πούλα, θα αποφύγει έναν ακόμη αντίπαλο και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παγανία για το προβάδισμα της ομάδας του.

Άτυχοι θα σταθούν οι γηπεδούχοι στο 38', όταν στο τεχνικό πλασαριστό σουτ, από τα όρια της περιοχής και αριστερά του Ν. Τανουσάι, η μπάλα θα σταματήσει στη συμβολή των δοκαριών του Γαλανόπουλου και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Ο Χασάι στο 43' θα βγει στην κόντρα από δεξιά, όμως το σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα άουτ.

Με τη συμπλήρωση των 45' οι ομάδες θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού οι Β. Φωκάς των γηπεδούχων και Α. Ντεντλάλα των φιλοξενούμενων θα αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη, σε μία μεταξύ τους αψιμαχία.

Ο πρώτος απευθείας κόκκινη και ο δεύτερος με 2η κίτρινη κάρτα.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό με την Εύγερο μπροστά στο σκορ 0-1 και τις δύο ομάδες με "10" στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Καλαφάτης με ωραία ενέργεια από δεξιά, θα παίξει επικίνδυνα παράλληλα την μπάλα στην περιοχή, όμως τελευταία στιγμή θα επέμβει ο Γαλανόπουλος και θα απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 66' θα έχουμε την ισοφάριση των τυπικά φιλοξενούμενων, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά του Αλ. Πολλάτου, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστία των γηπεδούχων και στα δίχτυα για το 1-1, μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ν. Τανουσάι.

Ο Marku στο 67' θα βγάλει μια πολύ επικίνδυνη σέντρα από δεξιά στην περιοχή, ο Χασάι θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά και ο Γαλανόπουλος μπλοκάρει.

Νέα πολύ καλή απόκρουση για τον τερματοφύλακα της Ευγέρου στο 85' στο δυνατό διαγώνιο σουτ του Καλαφάτη από αριστερά.

Στο 87' θα έχουμε την ανατροπή σε μία εξαιρετική κάθετη του Χασάι στον Τσιλιμιδό και ο τελευταίος απέναντι από τον Γαλανόπουλο θα πλασάρει εύστοχα για το 2-1 της ομάδας του.

Στο 90+1' ο Πολλάτος από καλή θέση, μετά από αμυντική αδράνεια πιεζόμενος δεν μπορεί να κάνει καλό πλασέ η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Ο Παγανίας στο 90+4' θα διατηρήσει το 2-1 με εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Θεοδωρόπουλου.

Κάτι όμως που δεν μπόρεσε να αποτρέψει στο επόμενο λεπτό, όταν ο Πολλάκης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ από τα όρια της περιοχής θα πετύχει το 2-2, μέσα σε πανηγύρια, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στον πάγκο της Ευγέρου.

Έτσι, το ντέρμπι κρίθηκε στα χασομέρια, με ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τις δύο ομάδες, μιας και όπως προαναφέραμε, χάνουν πολύτιμο έδαφος στο στόχο της 4αδας.

Οι συνθέσεις

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E., Τζωρτζάτος K. (20' λ.τ. Γεωργόπουλος), Φωκάς, Χασάι (85' Ζαμπαύτης), Γκερβένη (46' Τσιλιμιδός), Πούλα (46' Δ. Τζωρτζάτος), Καλαφάτης Ε., Κουράνης Στ., Τανουσάι Ν., Πολλάτος Αλ..

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Αλεξάτος, Ντεντλάλα, Φωκάς, Μούτσα (75' Ακριστινέι), Παπαναστασάτος Ν. (71' Αδηλίνης), Βαγγελάτος (46' Μπαζάρογλου), Μπούζος (70' Papa A.), Θεοδωρόπουλος, Πολλάκης Γ., Dedlala L. (46' Λασκαράτος).

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου