Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Α.Ο. Διλινάτων Β'.... 2-1 τον Αστέρα Ληξουρίου (Φωτορεπορτάζ)

Ο Α.Ο. Διλινάτων Β' θα είναι ο νικητής στο σημερινό βραδινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου και θα μπει με το "δεξί" στη διοργάνωση, όπου σαν μοναδικό στόχο έχει μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και τα νέα παιδιά να κερδίσουν εμπειρίες, αφού δεν έχει δικαίωμα ανόδου στη "μεγάλη" κατηγορία.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο.

Τα γκολ

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 44' με ωραίο σουτ του Καραντινού, από το ύψος της περιοχής, μετά την πάσα του Η. Καππάτου.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο η ομάδα του Απ. Κοκκόση θα πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 70'.

Ο Κουράνης μετά από προσωπική ενέργεια, θα βγάλει τη σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο Ηλ. Καππάτος με διπλή προσπάθεια, αφού στο πρώτο σουτ έσωσε προσωρινά ο Δ. Αλυσανδράτος, στην επαναφορά όμως θα είναι εύστοχος και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που θα καταφέρουν είναι η μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3', με τον Α. Αλυσανδράτο να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καπογιαννάτου για το τελικό 2-1.

Έτσι, η ομάδα του "μεγάλου" χωριού θα πάρει το πρώτο και ιστορικό τρίποντο της στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους κάθε βαθμός μετράει για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα, θα ξεκινήσουν με το αριστερό.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Βλάχος, Πράπας (80' Ζαφειράτος), Λαμπρόπουλος, Τεργιάκης, Καππάτος Η., Καππάτος Α., Κουράνης, Καραντινός (87' Πανούτσος Σ.), Γκορέια, Βράπι.

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αλυσανδράτος Δ., Φραγκισκάτος Γ. (45 Πετεινάτος), Μαρκέτος Θ., Μπεκιάρης, Γιακουμάτος (85' Βεσάι), Κούτσης, Αλυσανδράτος Α., Αναλυτής Α. (75' Συνοδινός), Βλάχος, Μαρούλης (75' Λουκέρης, Αναλυτής Γ..

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου