Τετάρτη, Ιανουαρίου 24

"Άριστα" 10 στα 10 ο Παλληξουριακός.... Νίκησε και τον Οδυσσέα 6-0 στην Ιθάκη!!

Στο Σταυρό της Ιθάκης, με το σημερινό εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, μεταξύ του τοπικού Οδυσσέα και του πρωτοπόρου Παλληξουριακού, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν, όπως ήταν φυσιολογικό, μία ακόμη νίκη με σκορ 6-0.

Ήταν η 10η στη διοργάνωση, η οποία εκτός των βαθμών και τη διατήρηση του απόλυτου 10Χ10 του δίνει μία διαφορά πλέον +8 βαθμών από τη 2η θέση και τον Πυλαριακό και φυσικά την πρωτιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Οδυσσέας με ένα αρνητικό σερί τον τελευταίο καιρό, θα γνωρίσει την 7η φετινή ήττα στα 10 παιχνίδια και σίγουρα ο κίνδυνος είναι ορατός, μιας και η διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού και την άλλη ομάδα της Ιθάκης παραμένει στο +3, όμως με τους "κοκκινόμαυρους" να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης στα τελευταία 6 παιχνίδια της δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης (έχει μόνο 1 ισοπαλία στο τοπικό με την Πρόοδο)!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους, που δεν τους βοήθησε καθόλου ο αγωνιστικός χώρος, καλύτερους και πιο ποιοτικούς να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα, για ένα εντυπωσιακό 10Χ10.

Οι γηπεδούχοι, το Σάββατο θα παίξουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη Σκάλα για την 11η αγωνιστική, εκεί που πρέπει να βρουν αντίδραση και βαθμούς, μιας και η φετινή σεζόν αρχίζει να μικραίνει επικίνδυνα, αφού απέμειναν μόλις 7 παιχνίδια για την ολοκλήρωση της.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 17' οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 0-1. Ο Πολυδωράτος θα συνεργαστεί ωραία με τον Μπράτι, αυτός θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, ο Ηλ. Αντωνάτος θα στρώσει τη μπάλα και με ωραίο σουτ θα τη στείλει στο δεξί "Γ" της εστίας του Πανταζόπουλου

Το 0-2 για την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα έρθει στο 24' με τον Κουκοβίνο, από δεξιά να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με έξυπνη ασίστ θα βρει στο σημείο του πέναλτι τον Ηλ. Αντωνάτο όπου ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Πανταζόπουλου για το δεύτερο στο παιχνίδι, αλλά και προσωπικό του.

Με τη συμπλήρωση 35' θα πετύχουν και το 0-3 και κάπου εκεί θα κλειδώσουν οριστικά το παιχνίδι και την 10η σερί νίκη τους.

Ο Xaxhiaj, λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή θα κλέψει την μπάλα, θα πασάρει στον Μπράτι και αυτός με ωραία ενέργεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αυτό το 0-3 θα χωρίζει τις δύο ομάδες με την είσοδο τους στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν θα αλλάξει και οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν 3 ακόμη τέρματα, ολοκληρώνοντας το εξ' αναβολής της 7ης αγωνιστικής με ένα ευρύ 0-6!

Φτάσαμε στο 70' όπου οι φιλοξενούμενοι σε διάστημα 9' θα πετύχουν τα υπόλοιπα τρία τέρματα τους.

Αρχικά στο 70' και πάλι ο Μπράτι, μετά την άσχημη απομάκρυνση από τους αμυντικούς των γηπεδούχων θα γίνει κάτοχος της μπάλας, θα κατεβάσει εξαιρετικά και με ένα ωραίο αριστερό σουτ, εκτός περιοχής ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, θα πετύχει το 0-4 της ομάδας του και δεύτερο δικό του στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια στο 76', ο νεαρός Hoxhaj θα είναι ο σκόρερ του 0-5, πάλι μετά από μία λάθος απομάκρυνση των αμυντικών και με ωραίο αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των "κιτρινόμαυρων" της Βόρειας Ιθάκης.

Τέλος, στο 79' ο Γαβαλάς θα πετύχει το τελικό 0-6 ύστερα από το κόρνερ του Λυκούδη από δεξιά, όταν θα πιάσει την κεφαλιά, οι αμυντικοί αρχικά θα απομακρύνουν την μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας τους και στην επαναφορά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα.

Αυτό θα το 6-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του Σταυρού, τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν τη 10η συνεχόμενη νίκη τους και να βάζουν δύσκολα στον αντίπαλο τους, που πρέπει να αντιδράσει και να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Α. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος, Βασιλόπουλος Γ., Μαλιακρίδας Κ., Μήτσουρας, Πιχνλίνσκι (52' Φατούρος), Πρεβεζιάνος, Προσαλέντης, Κώτσης, Shkambaj, Κουτσουβέλης (54' Παΐζης), Cela.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Αντωνάτος Κ., Xaxhiaj (54' Γαβαλάς), Λυκούδης, Συριάτος (54' Hoxhaj), Κουκοβίνος (67' Γαλανός), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Pacheco (67' Ρεμούντης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου