Σάββατο, Ιανουαρίου 27

Νίκη ελπίδας για τους Πρόννους 5-2 τον Οδυσσέα ο οποίος πλέον βρίσκεται σε πίεση

Στο Δημοτικό Σκάλας, με το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Πρόννων και του Οδυσσέα Ιθάκης, σήμερα Σάββατο 27/1 το πρωί, άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με τους γηπεδούχους, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, να κερδίζουν το τρίποντο και να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 5-2.

Η νίκη αυτή για την ομάδα του Κ. Στάβερη, ήταν η 4η στη διοργάνωση και την βάζει για τα καλά σε θέση 4αδας, αφού θα ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον Α.Ο. Διλινάτων (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), και σε απόσταση -1 βαθμό από την 4η Εικοσιμία, η οποία την ίδια ώρα  γνώριζε εντός έδρας ήττα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, από τον Πυλαριακό με σκορ 1-2.

Ο Οδυσσέας, συνεχίζει χωρίς νίκη τα τελευταία παιχνίδια και μπορεί να παρέμεινε στην 8η θέση, όμως πλέον η βαθμολογική διαφορά με την Προόδο Ιθάκης μειώθηκε στους 2 βαθμούς, αφού την ίδια ώρα θα αναδειχθεί ισόπαλη, με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Έτσι, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται δύσκολη για τη συμπαθή ομάδα της Βόρειας Ιθάκης, η οποία πρέπει να βρει αντίδραση.

Πολλά θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική, απέναντι στον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο Σταυρό.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους στο πρώτο μισό να προηγούνται 2-0, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα γήπεδο, ωστόσο θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι με ήττα και σκορ 5-2.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι στο 13' θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 με κοντινό πλασέ του νεαρού Θεοδωράτου.

Στο 31' θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 2-0, όταν στο διαγώνιο, δυνατό σουτ του Μπαλάσκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στον Παπαδημητρόπουλο θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα, "κλέβοντας" τη δόξα από το συμπαίκτη του, αφού θα χρεωθεί σε αυτόν το γκολ.

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' θα πετύχουν και το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαλάσκα. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος όταν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τσίρο.

Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν στροφές και στο 70' θα μειώσουν σε 3-1. Ο Κουτσουβέλης θα βγει στην πλάτη της άμυνας και θα πλασάρει πάνω από τον Καμπίτση που πραγματοποιούσε έξοδο, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80' όμως, οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευθούν την προσωρινή απόκρουση του Γαΐλα, στο σουτ του Τσάκου και στην επαναφορά ο Αλ. Κουρκουμέλης πλασάρει από κοντά πετυχαίνοντας το 4-1 των γηπεδούχων.

Στο 86' οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθάκης θα μειώσουν εκ νέου σε 2-4, με τον Μωραΐτη να βγάζει με ωραία κάθετη πάσα τον Κουτσουβέλη απέναντι από τον Καμπίτση και τον τελευταίο να μην αστοχεί από κοντά στο πλασέ του.

Το τελικό 5-2 θα πετύχει ο Τσοκαναρίδης με σουτ από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γαΐλα και στα δίχτυα.

Με αυτό το 5-2 οι Πρόννοι παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα και πλέον είναι όλα ανοικτά για την είσοδο τους στην τελική 4αδα.

Αντίθετα, για τον Οδυσσέα αρχίζουν να σφίγγουν τα λουριά και θέλει βαθμούς για να μπορέσει στη συνέχεια να πετύχει την παραμονή του στη "μεγάλη" κατηγορία.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου (55' Καμπίτσης), Κουρκουμέλης Χρ., Ρασσιάς, Παπαδημητρόπουλος, Τσάκος, Ρώσσης (63' Ζαπάντης), Μπαλάσκας (58' Κρασί), Κουρκουμέλης Α., Τσοκαναρίδης, Θεοδωράτος (63' Γιαννάκης), Δημητράτος (58' Σιμωτάς).

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαΐλας, Βασιλόπουλος Γ. (80' Μαλιακρίδας Κ.), Τσίρος, Μήτσουρας (45' Μαλιακρίδας Μ.), Πρεβεζιάνος (60' Πιχλίνσκι), Προσαλέντης Π., Bisha (45' Plepi), Μωραΐτης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν, Cela (89' Shkambaj).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου