Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Εύκολη νίκη για το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού 26-57 τον Ίφιτο στον Πύργο (Εικόνες)

 

Εύκολο πέρασμα από τον Πύργο για το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας Παίδων Ε.Σ.Κ.Α.Η. Με την ομάδα του Π. Κωστίδη να επικρατεί με σκορ 26-57!!!!

Ένας αγώνας που δεν χωράει ιδιαίτερης κρητικής.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη μπήκαν δυνατά από την αρχή και στην ουσία καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο δίνοντας του τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Επόμενο παιχνίδι για το παιδικό την Κυριακή 28/1 εντός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή Πύργου στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Δεκάλεπτα: 3-24, 7-11, 8-12, 8-10

Τελικό σκορ: 26-57

Διαιτητές:Διαμαντή - Παπακώστας

Ίφιτος Πύργου:(Μπεκρής), Γιαννακόπουλος 4, Ηλιόπουλος, Βγενόπουλος 2, Φουρτούνης 2, Μαλασεβήτης 2, Στάμος, Μαγκλάρας 2, Δημητρόπουλος, Σκουτέρης 2, Μιχαλόπουλος 2, Βίλα, Δούλας 10. ΑΣ Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Γαρμπής 7, Βαγγελάτος 5, Καλογηράτος 6, Μπάρκουλας, Γιατράς 4, Μαντέλης 15, Μιχαλάτος, Ραυτόπουλος 3, Αλεξανδράτος 3, Βουργίδης 10(1), Ρούσσος 4, Γεωργόπουλος.

Εικόνες








Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου