Πέμπτη, Ιανουαρίου 25

Ομιλία Αγγ. Βουτσινά στο 6ο Δημοτικό Αργοστολίου για το επάγγελμα του διαιτητή

Σήμερα, Πέμπτη 25/1/2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων στην ενότητα Επαγγέλματα και συγκεκριμένα σε αυτό του διαιτητή, ομιλία του διαιτητή του τοπικού συνδέσμου κ. Άγγελου Βουτσινά στους μαθητές της Στ' τάξης.

Στην αίθουσα παραβρέθηκε και η δασκάλα της τάξης κ. Ελίζα Στρατιώτη, η οποία βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της.

Στην αρχή, ο κ. Βουτσινάς μίλησε για το επάγγελμα του διαιτητή (στην Ελλάδα βέβαια δεν έχουμε επαγγελματική διαιτησία), το ρόλο που παίζει σε έναν αγώνα προκειμένου να απονείμει δικαιοσύνη και να φέρει σε πέρας ένα παιχνίδι 90' + τις όποιες καθυστερήσεις, χωρίς προβλήματα.

Μετά την πολύ απλή, σοβαρή και απόλυτα κατανοητή τοποθέτηση του, ήρθε η ώρα των ερωτήσεων από τους μαθητές, μέσα από τις οποίες τα παιδιά έδειχναν ότι παρά τη μικρή τους ηλικία, γνωρίζουν πολλά για το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και τους κανονισμούς της.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο διαιτητής του τοπικού συνδέσμου πρόσφερε στα παιδιά ως δώρο αυτής της συνάντησης, μία κίτρινη και μία κόκκινη κάρτα.

Στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο με διαιτητή το σημερινό ομιλητή.

Συγχαρητήρια σε όλους. Ιδιαίτερα στην διευθύντρια του 6ου Δημοτικού κ. Ζωγραφιά Μινέτου, την δασκάλα της τάξης κ. Ελίζα Στρατιώτη, αλλά και στον Άγγελο για αυτή την όμορφη προσπάθεια, που στόχο έχει να γνωρίσουν τα παιδιά το επάγγελαμα του διαιτητή.

Παρακάτω τι μας δήλωσαν η δασκάλα της Στ' τάξης κ. Ε. Στρατιώτη και ο ομιλητής για τη σημερινή ομιλία

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ



















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου