Τρίτη, Ιανουαρίου 30

Αισιοδοξία για το μέλλον του Κεφαλονίτικου στίβου..... Ρεκόρ συμμετοχών και επιτυχίες για την ΓΕΚ σε αγώνες κλειστού στίβου

Με πολυπληθή αποστολή 29 αθλητριών και 12 αθλητών συμμετείχε η ομάδα της ΓΕΚ σε αγώνες κλειστού στίβου ή μικρής πίστας όπως λέγονται πλέον, οι οποίοι έγιναν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στην Πάτρα. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και συμμετείχαν 800 και πλέον αθλητές και αθλήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το πρωί έγιναν τα αγωνίσματα για παιδιά κάτω των 14 ετών και το απόγευμα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Από την ομάδα της ΓΕΚ ξεχώρισε ο Χάρης Αλιβιζάτος που ήταν 2ος στο άλμα σε ύψος με 1,90 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο. 

Στο ύψος κοριτσιών η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου ήταν 3η με 1,50, ενώ στο τετραπλούν κοριτσιών Κ16 η Ελπίδα Δανελάτου ήταν 3η με 12,52. Στα 60 μ. γυναικών πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Λουκάτου, η οποία ήρθε 4η με 8,09.

Στους αγώνες Κ14 είχαμε αργυρό μετάλλιο στα 60μ από τον Δημήτρη Τζάννε με επίδοση 8,18 και χάλκινο μετάλλιο από την Έλενα Μεταξά στα 60 μ. με εμπόδια με 10,19. Την 4η θέση στα 60 μ. αγοριών κατέλαβε ο Παναγής Τραυλός με 8,57, ενώ στα 60 μ. κοριτσιών η 12χρονη Διονυσία Κουλουμπή ήταν 4η με 8,91 στον πρώτο της αγώνα εκτός Κεφαλονιάς.

Σε όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και για την άψογη συμπεριφορά τους!

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον 13χρονο Ζαχαρία Παπαναστασάτο ο οποίος αγωνίστηκε στο άλμα σε ύψος με τους αθλητές των μεγάλων κατηγοριών καθώς και στη Λετίσια Πολλάτου, η οποία αν και είχε μια άσχημη πτώση στην εκκίνηση των 60 μ., παρόλα αυτά σηκώθηκε και τερμάτισε την κούρσα της.

Στη 2η ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στην Αθήνα η Αποστολία Αντωνάτου συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις κατακτώντας την 3η θέση στα 60 μ. γυναικών με επίδοση 7,79.

Ο επόμενος αγώνας για την ΓΕΚ θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα όλων των παιδιών της ΓΕΚ που συμμετείχαν στους αγώνες της Πάτρας. 

Εικόνες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου