Τετάρτη, Ιανουαρίου 17

Ισόπαλο το τοπικό.... Η Σάμη την πρόκριση 1-1 με Πυλαριακό

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καραβομύλου διεξήχθη ο επαναληπτικός προημιτελικός αγώνας, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Πυλαριακό.

Το τελικό σκορ βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1, δίνοντας έτσι την πρόκριση στον Α.Ο. Σάμης με συνολικό σκορ 5-1.

Σίγουρα, μία δίκαιη και καθαρή πρόκριση για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου που συνεχίζει να ονειρεύεται το σημαδιακό 2017, όταν κατέκτησε την περίοδο εκείνη (26-3-2017) το κύπελλο με αντίπαλο τον Παλληξουριακό και σκορ 3-1, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, γράφοντας τότε ιστορία.

Από την άλλη, ο δεύτερος φετινός στόχος των "κυανέρυθρων" της Πυλάρου χάθηκε και πλέον και από εδώ και πέρα, θα είναι το καλύτερο τελικό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για το γρήγορο γκολ, που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης, κυρίως χτυπώντας στις αντεπιθέσεις με τον Γιαννάτο, και τους γηπεδούχους να κρατούν το σκορ πρόκρισης, έχοντας κυκλοφορία μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Δ. Καλλιβωκά.

Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ.

Με την έναρξη του δεύτερου, ο Πυλαριακός προσπάθησε να πιέσει ακόμη περισσότερο, πέτυχε τελικά ένα τέρμα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό, ούτε έδινε λόγω χρόνου και διαφοράς, ελπίδες πρόκρισης.

Μάλιστα δέχθηκε και την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα.

Φάσεις και γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο όπως προαναφέραμε θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο 62’ θα έχουμε το 0-1 για τον Πυλαριακο.

Συγκεκριμένα θα γίνει μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μωραΐτης δεν μπορεί να απομακρύνει, ο Γιαννάτος θα κλέψει την μπάλα και με πλασέ σε κενή εστία θα ανοίξει το σκορ. 

Στο 89’ θα έρθει την ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Ο Δελλαπόρτας θα μπει από αριστερά, θα κάνει παράλληλη πάσα στον νεαρό Παπαβασιλείου, και ο τελευταίος με ψύχραιμο αριστερό πλασέ, θα νικήσει τον τερματοφύλακα Δ. Καλλιβωκά. 

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του τοπικού και την ομάδα της Σάμης να παίρνει μια σημαντική πρόκριση στα ημιτελικά του τοπικού Κυπέλλου.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ. (75' Παπαλεξάτος), Παππάς, Καραγιαννάκης, Ζησιμάτος, Τρίφι Μ. (60' Αλυσανδράτος), Τρίφι Μαρ. (60' Μωραΐτης), Κλαουδάτος (60' Rexha), Περιβολάρης, Δελαπόρτας, Βιτωράτος, Μετάι (70' Παπαβασιλείου).

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης (52' Σαλιάι), Μπασδέκης (77' Rexha), Μανωλάτος, Σταμούλης, Γονατάς (83' Δρακάτος), Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος (83' Παπαλεξάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου